- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
canımm inşallah ben beklerim ki seni 50 ler hiiiç zor değil senin içinGeliyorum çok yakında portakalım sizinle daha koruma yapacağız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm inşallah ben beklerim ki seni 50 ler hiiiç zor değil senin içinGeliyorum çok yakında portakalım sizinle daha koruma yapacağız![]()
tarçınlı dukan içeceği denedin midun 8 saat suda bekletip yedim canım ise yaramadi![]()
Hiimmm bilemedim inat etmis seninkidun 8 saat suda bekletip yedim canım ise yaramadi![]()
Yok o olmaz
Hani foto@hepfit im nerdesin kuşum![]()
üfürüklüdür o benim![]()
yok kız mumkun degilhakikaten kaç olduk en son 4 -3 tü sen yendim 4-4 oldu şimdi ben yendim 4-5 oldukdeğil mi
![]()
bir ara yaptim canım tarcinsizini. Denerim belki persembe yetarçınlı dukan içeceği denedin mi![]()
yok yaaa o kadar rezilmiydim benyok kız mumkun degil
en fazla 14 e 5 tir o
14 ben 5 sen![]()
hakikaten kaç olduk en son 4 -3 tü sen yendim 4-4 oldu şimdi ben yendim 4-5 oldukdeğil mi
![]()
portakal yensin diye, bence acidi garibeHiimmm bilemedim inat etmis seninki![]()
tarçınlı beni hep wc ye çıkarır :)bir ara yaptim canım tarcinsizini. Denerim belki persembe ye![]()
Az sonraaaaaaaMenü şahane daktirim su ve spor![]()
Çok uyanık gordum kendimi nefsss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cokkkk datlusunn kizzz ama dur azcık sabret sallayacak hemide tam sayfa isteyecegimm![]()
![]()
![]()
Aus harbiiii bulayim diyecem ama mümkün değil çünkü yazan bizim kizlardan birisi ama senin alintida başka biri.
Hatta bilir misin misscherrybloom oyduu![]()
![]()
![]()
![]()