Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü verip tüyüyüm.
Sabah 1 yumurta 1 yuvarlak avuc ici kadar çavdar
5 zeytin biraz peynir yeşil biber acı sos 1yk kadar
Ögle bi kaç badem kaju
1 adet cennet hurması
Akşam ciğer sote salata kendime çavdar unundan lavaş yaptım .
Ara biraz çiğ kuruyemiş
Bugün çok oldu sanki
Sporu henüz yapmadım 5 mil i hedefliyorum

Çok üzülüyorum ben bunları okuyunca kalbim sıkışıyo:KK42:

Nolmuşsa olmuş artık ama yazılanlar güzel degil baska turlude ifade edebiliriz kendimizi.

Tam ayrintisini bilmiyorum da gordugum işin ileri gittigi gerek yok buna.
Eleştirdigimiz şeyi biz yapmayalim.

Benlik bi durum yok çogul konusuyorum zaten cunku burdayim iste 7.takimdanim goruyorum okuyorum nasil yok sayayım?
Sağduyulu yaklaşmın için teşekkür ederim Bonus Bonus canım..

Menüm

Sabah 12 de
Omlet (yumurta kasar taze soğan maydanoz ve ufalanmış ekmek kurusu)
2 dl tava ekmeği kızartılmış
Peynir
Zeytin
2 tk tahin pekmez

Ara
1 sütlü kahve

Akşam
2 ızgara tavuk but
0.5 kase mercimek çorba

Şu 1.5 lt
Spor yok

@Floweroflife
Ben de isterem o guzel omletindennnn

Ben kendim de toparlayamadıgım ıcın toparlayamadım kisilerın profiline girip bakıyorum ne yapmışlar deyi ve cok once baktığımda sozu gecen yazışmaları aynı gununde hem de gordum hıc his degildir gercekten Bonusum cok karışmak istemediğim İÇİN bısı yazmadım ama yanı kac yasında insanlarız sen sadece bizim arkadaşımızsın baska gruba yazamazsın gibi bı durum hadı bu başkasından yapılan açıklama ya ben sadece menu veriyorum diyetle ilgili konuşuyorum orda sadece sizinle sohbet ediyorum falan gibi bısı burda sadece diyet mı konuşuluyor de hele herkes en ıcten duygularını paylaşıyor esımızı cocugu muzu anlatıyoruz destek olmaya calısıyoruz ama her anlamda ben diyetle ilgili yazdım isime yarayanı aldım demek sadece faydacılık oluyor bu kadar insana ayıp
:KK9::KK9:

ben hiç anlamaya çalışmayım demi devrelerim yanar :KK70:

oyyyy gitme gel ördeğimmmmmmmmmmmmm

saydını yeniyoz mu cumayaaa:KK49:

harikasın kuzum
harika menü
temzlik var spor yok bugün
çok çok beğendim:KK76:

aynen evlendiysen artık senin kendi ailen de var.. anne baba elbet daimi var ama ikisine de aynı davranılsa.. bir taraf kayırılmasa.. keşke

la senin asabiyetini yerim gel burayaaaaaaaaa:KK74:
geldim.

Geçen ayıldı bayıldı ya bi tirsiyom yeminle valla bişey falan olur sonra çık işin içinden çıkabilirsen. Bi ağzımı açtım düşün daha söylemediklerim söylemediklerimin çeyreği

Aman ne de narinler:KK11: handenin kaynanasi ile kaynananin akrabalığı var mı acaba:sopa:

Bir şeyler yazacaktım da neyse ya. Sadede geleyim. Ben bu takımı seviyorum.
:KK200::KK200::KK200::KK200:
Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyoz:KK200: boşver :KK15:

Ask olsun domestos var beni ve @Whiteblacklife cagirmamissin oldu he oldumuuu:mad:

Kizzz bu hafta mortin kim? Ben cuma gelemedim, kaptilar mi seni:lülülü:

Back
X