Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyim canım hamdolsun yeni duzenime alışmaya çalışıyorum
Canım inan sende aklımda kalbimdesin:KK200:
:KK200:

Ben de isterem o guzel omletindennnn
Çocuklar çok seviyor denemeni tavsiye ederim :KK200:

Sirkeyle temizleyin hanimmmmm
:rolleyes:
Aman ne de narinler:KK11: handenin kaynanasi ile kaynananin akrabalığı var mı acaba:sopa:

Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyoz:KK200: boşver :KK15:

Kizzz bu hafta mortin kim? Ben cuma gelemedim, kaptilar mi seni:lülülü:

:KK200:

@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin :KK66:

Geçmiş 500 mesaj kaldı. Eşim evde okuyamadım bir türlü :bicak:
Yoğurt mayalamak için süt kaynattım sabah kesildi. Peynir yaptım bakalım yarın tadı nasıl olacak. Artık peynirler bana çok tuzlu geliyor , zeytin de öyle. Tuzsuz zeytin alıcam

menü
sabah
patates kızartması azıcık
yeşillik
çökelek
bir dlm kadar ekmek

öğle yok

akşam
mantar sote
yarım dlm ekmek
ayran
bol salata

@MiuLego daimi mortim saydin78 saydin78 bu hafta yeneceğim mortim nehirnil111 nehirnil111 ortim Nefs Nefs kaptan yardımcım Whiteblacklife Whiteblacklife ana kraliçe Ausencia Ausencia ve tüm 7. takım bireyleri :confused:

@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin :KK66:

vayy ablası , ay pardon kimdi tam hatırlamadım neydi ama savunmaya gelmiş yavru kurtunu !!!!

bi gidermisiniz. ..

Back
X