- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Bende endişelenmiştim kuzum neyseki tam zamanıymisOlsun çok güzel günde oldun cumaya cillop gibi olursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende endişelenmiştim kuzum neyseki tam zamanıymisOlsun çok güzel günde oldun cumaya cillop gibi olursun![]()
İyiyim canım hamdolsun yeni duzenime alışmaya çalışıyorum
Canım inan sende aklımda kalbimdesin![]()
Çocuklar çok seviyor denemeni tavsiye ederimBen de isterem o guzel omletindennnn
Sirkeyle temizleyin hanimmmmm
Aman ne de narinlerhandenin kaynanasi ile kaynananin akrabalığı var mı acaba
Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyozboşver
Kizzz bu hafta mortin kim? Ben cuma gelemedim, kaptilar mi seni![]()
geçmiş olsunnRegl oldum morti bol bol eksi var cumaya![]()
Gel hemsom gellllBir şeyler yazacaktım da neyse ya. Sadede geleyim. Ben bu takımı seviyorum.
![]()
Cokk saol kuzumgeçmiş olsunn
Cok ayip amaaaa biz burda diyetten baska biaey konusmayiz , hele ben hicccccKoca uyudu, ben kitaba gomuleyim
Aaa konyayla ben diyet dışında konuşuyoruz ayıp olmuyor değil mi takımım![]()
Azaltiyorum artik canimYa çamaşır suyu fazla koymayın allerjik var![]()
@MiuLego
Gizlice (selamsız) bir şekilde topik dolaşıp,yalan yanlış istihbarat edinip,buraya dönüp,ifşa etmek çok erdemli bir hareket olmuş.
Anlıyorum eğleniyorsun,sen eğlendikçe reytingler de tavan yapıyor bunu da anlıyorum. Ancak konfetisiz ve biraz daha az gürültülü eğlenebilirsin. Bu şekilde belki daha az kırıcı da olabilirsin![]()
Canim hepimiz sağduyuluyuz ama bazi olaylarda sagduyulu olamıyorsun...@Bonus canım bende senin olaylara yaklaşımını cok yapıcı ve sağ duyulu buluyorum canım![]()