Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mortim mali ve MiulegoAman ne de narinlerhandenin kaynanasi ile kaynananin akrabalığı var mı acaba
Gel saraycam gel sincabim bizde seni seviyozboşver
Kizzz bu hafta mortin kim? Ben cuma gelemedim, kaptilar mi seni![]()
Mortim mali ve Miulegoortim kelebek ama haftaya kimseye söz vermediysen seninle orti olak olurmu esip gurleyek ezip gecek ne dersin ?
Azalt azalır bende haftada bir mecburen wc banyo mutfak kullanıyorum ama inan mahvoluyorum. Her gün kullansam ne olurum bilememAzaltiyorum artik canim![]()
Takimda sorun yok kiÜzüldüm sadece. Nazar boncuğu koymuştum sabah takımıma ama üzüldüm olanlara. Hayırlısı.
Selam senin köpeğin olsun kız selamlarin en büyüğü sana mucukluuusen bana neden selam vermiyorsun bakim
Burasi bizim takım lutfen karistirmayin istemeyen sesizce terk etsin kimseye zorla.mesaj yazdirilmiyor
Ablammmm ben seni yanına iliseyim. Ortalık puslu birileri gelip biseyler yazıp duruyor.Burasi bizim takım lutfen karistirmayin istemeyen sesizce terk etsin kimseye zorla.mesaj yazdirilmiyor
Cok cikamadm daha wc ayni canm.yaCanim nasil oldun merak ettim ?
Arkan sağlam tabi biz ne yapalımAblammmm ben seni yanına iliseyim. Ortalık puslu birileri gelip biseyler yazıp duruyor.
Cook şükür canim tekrar gecmis olsunCok cikamadm daha wc ayni canm.ya
Ama karin agrim vardi o gecti elhamdulillah
Walla benim ablam hepimize yeter.pamuk gibidir ammma çokta anactir.kizima adını verdim ondan sonra doğanlara layıkıyla abla olsun diye.Arkan sağlam tabi biz ne yapalım![]()
Kiz malatyalilar toplansak yeter kiiiArkan sağlam tabi biz ne yapalım![]()