Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben size dedim susun bırakın aus miu diyecek herşeyi dedi zaten dedim şuna ne gerek vardı şimdi? Sizi bazen cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Yazıp yazıp alaya almak kendi aranızda Dahi gerginliğe sebep oldu. Çok mu hoş durdu şu durum bakın. Siz muhatap almasanız zaten olay bitecek ne diye karşılık veriyorsunuz. Olay yeterince saçma sapan zaten neden müdahil oluyoruz buna hala ? Neyi kurtarmaya bilendiniz anlamıyorum. Eyvallah kardeşiz biriz diyoruz ama daha kendi aramızda dahi ufak bunun gibi bir mevzuyu evirip çevirip saçma sapan hale getiriyoruz. Diyecek bişeyim Yok daha da. Haksızlık gördüğünüz vs için değil bu saçma gereksiz bir hırs. Gördüğünüz gibi zararlı bir hırs. Üzdünüz.

iyi anam sen gene yapmışsın ben heç yapamadım temzilik yapınca hal kalmadı yoksa sporun dibine vurardıkk
ben de aslında gündüz 3 yaptım. akşam da 2 yapmaktı planım. ama 3 bacaklarımı çok ağrıtmış akşam yemekten sonra kalkamadım leslie ye. sonra yok yaparım dedim ama 1 de kaldım. 2 ye tamamlayamadım. kar kardır :deli:

KK tarihinde okuduğum en gereksiz ve en tuhaf konuşmalardı hepfit in paylaştığı o linktekiler. Bu yüzden ciddiye bile alınacak şeyler değildi gerçekten. O kadarki.

Back
X