Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyon gııBirşey yok kizlar bitti haydiii konu degissin yarin lahmacun yiyecemmmmmm
iyi anam sen gene yapmışsın ben heç yapamadım temzilik yapınca hal kalmadı yoksa sporun dibine vurardıkkleslie 1 yaptım 15-16 dk falan. 2 ye tamamlayamadım bacaklarım ağrıyordu. olsun ama yine de kar kardır![]()
Olur canım. Grip virüsü barsaklarda etkiler çok kotumusun
Hee cook kotuyum 3 gundur ilacta almiyorum gribe yakalananlara eskiden atalarımız sifayi kapmissin derlermis... bugun bi yazi okudum dinlenin diyor sadeceOlur canım. Grip virüsü barsaklarda etkiler çok kotumusun
he mortim üzülmeYarın gelirler demi kızlar![]()
Kiz gel senin kv cekistirek
Ausss ben senden once yazdim bakİlk cezası miu ile banunun vaytında öyledir sanırım , telden yazdılar diye girdim şimdi .... yarın bu saatlerde burada olurlar .
Ada bugun cok iyi kizzzKiz gel senin kv cekistirek
Cok incle canim tutup karsima duvari goruyom o kadar inceAda lahmacun hamuru ince demi :)
ben de aslında gündüz 3 yaptım. akşam da 2 yapmaktı planım. ama 3 bacaklarımı çok ağrıtmış akşam yemekten sonra kalkamadım leslie ye. sonra yok yaparım dedim ama 1 de kaldım. 2 ye tamamlayamadım. kar kardıriyi anam sen gene yapmışsın ben heç yapamadım temzilik yapınca hal kalmadı yoksa sporun dibine vurardıkk
Miu zaten akşama kadar uyur![]()
burdayukk soyunnnBen daha soyuncaktım nere gitti herkes yaa![]()
Super o vakitCok incle canim tutup karsima duvari goruyom o kadar ince
Tovbe estagfurullahhhhBen daha soyuncaktım nere gitti herkes yaa![]()
doğrusun canımben de aslında gündüz 3 yaptım. akşam da 2 yapmaktı planım. ama 3 bacaklarımı çok ağrıtmış akşam yemekten sonra kalkamadım leslie ye. sonra yok yaparım dedim ama 1 de kaldım. 2 ye tamamlayamadım. kar kardır![]()
Aaaa sen bilmiyon mu ben her pazar bir lahmacun yerim ausum bilirNe diyon gıı
Kasap yanımda film izliyoTovbe estagfurullahhhh
Biri sunun kasaba haber etsin
İnternete dusecek yoksa