Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

images.webp
images.webp
images.webp
images.webp

@masumm
@MiuLego
Vayt seni etiketliyemiyorum ya

Hepinize öpücükler

Son düzenleme:
Sabah olcu almaya baslayalim mi kizlar:süslü:
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume :KK55:
spora da gidicem :KK55::spor:evet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum :KK76::KK51:evet evet öyle yapıcam :KK52:
Benim de buraya yazdigim hedef 65ti ama asil uzun vadede hedefim 58.65ten sonra biraz daha verip 58e sıkılaşarak inmek istiyorum ben de.Eşimin tayin işi bi belli olsun şu ara tatil bi gecsin duzenim oturunca jilliana baslicam 1 ay duzenli yapcam inşallah. Cok gazliyim bu ara ha :D

evet kesinlikle spor yapmaliyim :KK73:
Canım kesinlikle başka inan birçok kişi 9 li kilolarda olduğuma inanmiyorlar dünya gibi bı karnım vardı o bile bayağı gitti 3 aydır gidiyorum 10 kilo gibi verdim ama cok inceledi m şiddetle tavsiye ederim canım

Dusunsene biscolatadaki gibi bir kasap fena olurdu. Ben biskolataya reklami ile baslamistkim merakimdan bizim markettekiler oyle olsa ya da reklami oyle olsa proteine alismam da kola olurdu aslinda
Biskolata erkeği de neymiş benim kasapım hepsini döver:KK45:
eve biskolata almak yasak bu arada.reklamlarından dolayı aldırmıyo herif :D

Benim de buraya yazdigim hedef 65ti ama asil uzun vadede hedefim 58.65ten sonra biraz daha verip 58e sıkılaşarak inmek istiyorum ben de.Eşimin tayin işi bi belli olsun şu ara tatil bi gecsin duzenim oturunca jilliana baslicam 1 ay duzenli yapcam inşallah. Cok gazliyim bu ara ha :KK70:
gazli olalim canım :KK70:gazimiz kacinca tadımizda kaciyor:-)
insallah hepimiz hedeflerimize ulasicazHoppa

anınla şanınla mı mezun olacaksın ...azıcık gr cıkla mı ?

mezuniyet baba kilo verilince güzel ....

fotosentezle beslen :KK53:
Yaşama öl diyorsun:olamaz:
Karne haftası bu hafta çooookkkkkk işim var...Etkinlikler diz boyu:KK53:Hepsini hazırlamak benden:KK70:Nasıl fotosentez yapayım:skandal:

Kızçeler bugün işlerim çoktu gelemedim hiç.. menü verip uykuya kaçıyorum oğlum bu ara 5de uyanıyo :kızgın:

Menüm
Sabah
2 dilim kpk ekmeğiyle klasik kahvaltı

Öğle
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşil mercimek yemeği

Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Bi küçük parça tavuk
3-4 Karnıbahar köfte

Su 2 lt
Spor 30 dk power yoga