Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaşama öl diyorsun:olamaz:
Karne haftası bu hafta çooookkkkkk işim var...Etkinlikler diz boyu:KK53:Hepsini hazırlamak benden:KK70:Nasıl fotosentez yapayım:skandal:

la ne güzel işte o koşturmaca bu koşturmaca derken ne ara yemeğe fırsat bulacaksın ki zaten ???

en az 1 kilo gider sendeeeeen :halay:

Kızçeler bugün işlerim çoktu gelemedim hiç.. menü verip uykuya kaçıyorum oğlum bu ara 5de uyanıyo :kızgın:

Menüm
Sabah
2 dilim kpk ekmeğiyle klasik kahvaltı

Öğle
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşil mercimek yemeği

Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Bi küçük parça tavuk
3-4 Karnıbahar köfte

Su 2 lt
Spor 30 dk power yoga

afiyet olsun canım .

hiç yeşillik ve yoğurt yok .

mesela akşam çorba kalkıp , salata gelebilirdi.

öğlen de hem mercimek , hem şehriyenin aynı öğünde olması yerine ..öğün mercimekle beraber salata yoğurt olabilirdi.

Kanepede uyuyakalmisim ruyamda kadin dogumcuda muayene olacaktim doktorla kknusuyordum ben kendimi hamile hissediyorum hamileyim eminim bir bakin diyordum. Regl oldun ama diyordu yinede ben oyle hissesiyorum diye israr ettim. Cok gercekci bir ruyaydi. Bugun yeyzem.gittigimde de uyuyakalmisim eve geldim yine uyumusum sizar gibi uyuyorum. Degisik ruyalar goruyorum. Hamile degilim o kesin ama tuafti ruyamda cok inanmistim

@MiuLego Sana temiz don atlet getirdim içerde lazım olur kuzucum:KK53::KK53:

sahinler-ic-giyim-don-giyen-kiz_558891.webp
323338246_tn30_0.webp

Kanepede uyuyakalmisim ruyamda kadin dogumcuda muayene olacaktim doktorla kknusuyordum ben kendimi hamile hissediyorum hamileyim eminim bir bakin diyordum. Regl oldun ama diyordu yinede ben oyle hissesiyorum diye israr ettim. Cok gercekci bir ruyaydi. Bugun yeyzem.gittigimde de uyuyakalmisim eve geldim yine uyumusum sizar gibi uyuyorum. Degisik ruyalar goruyorum. Hamile degilim o kesin ama tuafti ruyamda cok inanmistim

hayır olsun canım ya ... insan bazı rüyalardan inanılmaz etkileniyor

@MiuLego Sana temiz don atlet getirdim içerde lazım olur kuzucum:KK53::KK53:

Eki Görüntüle 2093994 Eki Görüntüle 2094002

la irkeeek atleti ooo :skandal:

600 küsür mesaj okudum laaaaaaaaa

gebeyimmmmmmm ben huuuuuuuuu az yazın yarın 23 e kadar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şaka şaka yazınnn len ..yarın değnekle oğlum köyde .... bana da eğlence çıkar :KK71::KK71:

menüleri aldım ... el ayak çekilsin öyle yorumlarım ... şimdi uzun sürer ....

ben yazana kadar 2 olur :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vorones vorones yeme tabii onlardan ... gece gece ...
Yemedim:anne:o_O

Cuma akşam gideceğim canım:KK66:Annemler Pazartesi yine hastaneye yatacaklar:KK66:Yatmadan 1-2 gün vakit geçiririz.Bir de eşim Cumartesi çalışıyor.Pazara kalacağız ondan Cuma'dan gitmeye karar verdik...

hayırlı yolculuklar olsun canım , tekrar geçmiş olsun.

Back
X