Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflal sorun degil katilasiniz diye yazmadimki zaten.
Herkesin rahatca hic dusunmeden yazdigi gibi bende dusundugumu yazdim.

Ada diyorki laf etmeyelim bazilari rahatsiz oluyormus... bende bazilari oldum ya daha ne diyim.

Kendi icimizde laf sokmadan yapamiyorsak nasil birlikte durucaz biz?
Duramadik zaten.
Ilkte degil laf sokmalar birbirimize...

Keske çirkinlik tek tarafli olarak orda kalsaydi buraya hic bulasmasaydi.
Polemikten ban kelimesinin yaninda 7.takimin ne isi var?
Kim sebep oldu simdi buna?

Gercekten niyetimin ne oldugunu bilmiyor olabilirmisiniz?

Eger oyleyse bi yerde terslikler eksiklikler var demektir.

Ben diyecek bisey bulamiyorum daha...
Herkesin düşünmeden yazdığı ne demek bonus. Keşke kalsaydı ama kalmadı konu buraya geldi , üstelik sebep olanlar yüzsüzce getirdi konuyu buraya. Bak onlara bir şey olmadı bizim kızlar banlandı.
Arının gözüne çöpü sok sonra arı beni niye soktu diye düşün . Orda yaz yaz sanki görülmeyecek gibi sonraa aa ne oldu ki diye gel burda ortalığı karıştır.
Tepki verilen kişi artık bizim takım arkadaşımız değil ve bu tepkileri fazlası ile haketti.
Takımdan birine tepki vermiş gibi yansıtmış oluyorsun böyle yaparak.
Ortayı bulmaya çalışıyorsun ama bunu sadece burda bizim takıma yazmayacaksın o zaman. Onlara da tepkini vereceksin mesela sayfayı bulandırmayın diyerek.

Millet kahvaltı bekliyor ben geçmiş okuyorum. Sonra devam ederim. Şükür yemiş ban , yancısı da yemiştir umarım.

Ben kol kırılır yen içinde kalır ... düsturu ile büyüdüm .

O yüzden cümle alem içinde "kendi içinizin " eleştirisini uzunnnn uzunnnnn yapmaz , çok rahatsız oldu iseniz özelden arkadaşınızı uyarırsanız müteşekkir olurum efenim ...

Gittim ... ve uyudummm ....

Ozur dilerim aus dogru diyorsun bu sekil yazmakta dogru degil.
Etiketler hic yapilmasaydi keske.

Bu kadar yakin hissederek yazdigim arkadaslarimin boyle bir anda bana yabanci gibi yazmalarini icim almiyor ve uzatmis oluyorum tekrar ozur dilerim bunun icin

Annem değil canım babam rahatsız:KK66:
7 yıldır hasta geçen yaz çok ağırlaştı.Birkaç ay önce daha ilerledi.Şimdi tedavi görüyor.Her ay 5 gün hastaneye yatıp ilaç alıyor:KK66:Bir nevi yatalak :KK51:

Ayyy çok üzüldüm, çok özür dilerim sorduğum için :110: allah sifasini versin:KK200:

Herif yüzünden içtiğim suyu bilmiyom ya geliyo gidiyo şişemden içiyo baştan doldurup içiyom hep.3,5 oldu heralde içtiğim :eğlence:

Ay ben ayırdım, bi de cemkirdim sisemden uzak dur diye:ıslık:

Hepfitçüümm neden merak ediyon sen 6 aylık minnoş bindallı bebeki? Sen de mi yoksa bebek???
Şaka bir yana birbirimize diye diye bebek yaptıracağız bu gidişle
:emir_bebek:
Ayyy seneye yazın düşünebilirim ki :confused:
Canım çekiyor böyle fotolari görünce :KK22:

Benim de 5 yazıyla da yazayım tam beş soyadım var :)
Allahtan anam babam tek isim koymuş da 7 kocalı Hürmüz’den hallice 7 isimli fılavır olmadım
Nasıl 5 soyadi:KK57: biri senin desem, kocanın 4 soyadı mi var:KK57:

Günaydınnnn bence konu tamamen kapasın artık olan olmuş hiç bişey olmamış gibi devam edelim yoksa kalpler yine kırılmaya devam ediyor değmez gerçekten
:KK200:

Günaydın kizlar:KK200::nazar:(hergun bi nazar boncuğu koycam takima)

Miu:KK60::KK15::KK200:
Wayt :KK60::KK15::KK200:
Masum :KK60::KK15::KK200:

Akşama görüşürüz kızlar :anne:

Bende kurşun dokucem

images (1).webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar :KK68:

Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine :KK48:
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye :KK53: )
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda :KK70:

Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim :KK66:
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınız :KK68: Gerçi aksi sizde zaten mümkün deeel :KK70: :KK70: :KK70:

Dün pek su içmedim ama bugün telafi ederim inşallah :KK66:
Bu arada dünden beri Kombi başımızı ağrıtıyor :mad: zaten yakamıyorduk banyodaki havlu pandan alt kata su akıyor borudan diye bu seferde kafasına göre su basıyor kombi ve dünden beri 3 kere akan suları temizledik ( basıncı azaltmamıza rağmen yine kendi kendine su basıyor :rolleyes: )
Daha dün eşim arkadaşıyla ( kombimizi tamir eden ) sohbet etmişler yok 19 sene oldu kombi maşallahı var falan diye :KK67: dedim o arkadaşına mesaj at şoma ağızlı gitti kombi diye :KK70: :KK70: :KK70: nasıl gülüyor aman canımız sağ olsun diye :confused: Len tam çok masraf yaptık bu ara biraz toparlarız artık diye düşünürken yine bir masraf çıktı ya la :KK57:
YOk yok bahtsız bedeviyim çöle gitsem kesin kutup ayısı kovalar :KK70:

Neyse bunada şükür :KK66:
Ben kahvaltımı edip yine kendimi sokağa atayım :KK66:

Aleykum selam canim

Aynen canım sayfalar cok hızlı ilerliyor nasılsın bacim
Hamdolsun fatmam .

Diyet konusunda sıkıntılıyım bi türlü başlıyamıyorum çok niyetimde yok . Benim sosyal hayatı biliyorsun . Spor olmayınca başlamak zor oluyor sanırım . Lokale kayıt olayım yine diyorum . Dışarda yürümek zor artık ankarada ..

Sen nasılsın hu hafta kilonu göremedim . Handeyle iyi gidiyorsunuz mesajlarınız çok pozitif diyet konusunda .:60:

Back
X