- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Bu ne kızzz![]()
resmen beyin erörr verdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne kızzz![]()
resmen beyin erörr verdi![]()
Sosyoloji okuyorum canim 2. Sinif... ayyy zor valla hepfitim belli yastan sonra insan acip 2 soru cozmek eziyet oluyor bazen....ada81 yaffffrrrummm sen ne okuyon açıktan annem
ben de mi okusam acaba diye arada şeytan dürtüyor, sonra rahat mı batıyor sana diye kendime geliyom![]()
Hayirdir ne sorunu ben herseyi kacirdim 2 gundeMadem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?
Hepinizden @aeben abla ozellikle senden dua istiyorum.
Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?
Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Bisey sorsam olayi anlamadim ama ban olunca ne oluyor. Ban yemek ne demek ne olcak simdi 1500 tane mesaj vardi cok atlamisim anladigom kadariylaban iki taraflı kuzum![]()
Majezik bende sadece regl agrisina iyi geliyormajezik benim diş ağrısını kesmiyo hiç.herkese iyi geliyo ama.anormallik bende herzamanki gibi![]()
işsiz misin kız sennapamm kuzum, takıntılı bi insan olaraktan bilmem kaçıncı çamaşırımı serdim(herşeyi ayrı ayrı yıkıyom da ben
) sen nabıyın?
Cok guzel bir bolum ben cok istemistimSosyoloji okuyorum canim 2. Sinif... ayyy zor valla hepfitim belli yastan sonra insan acip 2 soru cozmek eziyet oluyor bazen....
ban yiyince siteye giremiyon kuzum.engelleniyon yaniBisey sorsam olayi anlamadim ama ban olunca ne oluyor. Ban yemek ne demek ne olcak simdi 1500 tane mesaj vardi cok atlamisim anladigom kadariyla
aynen bende de baş ve regl sancısına sadeceMajezik bende sadece regl agrisina iyi geliyor
Sosyoloji okuyorum canim 2. Sinif... ayyy zor valla hepfitim belli yastan sonra insan acip 2 soru cozmek eziyet oluyor bazen....
2. kez günaydınnnnnnnnnnnnn .... Burdan devam ediyorum göz ucu ile baktım geçmişe ...
Yazmam gerekenleri yazmam gereken arkadaşlara özelden rica edeceğim ....
çok güzel 2. baskı uyudum ...çok güzel kahvaltımı yaptım ... şimdi kahve keyfi .
Kahvemin yanında da güzeeeeeeeel muhabbetler aş erdi canım , takıma geliverdim![]()
işsiz misin kız sen![]()
şöyle bi iş bulamadım anasını satmvalla zaten onu düşününce vazgeçiyorum
haftasonu evet![]()
akşam dönerler canımArkkadaslar ban lanan arkadaşlarımız ne zaman dönecek çok uzuldum ve özledim
Ayyy dün yeterince kaçamak yaptim iyiki diyetteyim yoksa varya benim ağzım hiç durmaz komsularada kalanlardan tabak yapıp goturdumakşam dönerler canımdöner hımmm döner
![]()
Benim çok var ama bir yığın iş var malum dökülen çaylar pastalar maşallah duvarlar bile pasta olmusmiu duymasın hiiiiiiçççç spor yapasım yok![]()