Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 ada81 yaffffrrrummm sen ne okuyon açıktan annem:anne:
ben de mi okusam acaba diye arada şeytan dürtüyor, sonra rahat mı batıyor sana diye kendime geliyom:KK45:
Sosyoloji okuyorum canim 2. Sinif... ayyy zor valla hepfitim belli yastan sonra insan acip 2 soru cozmek eziyet oluyor bazen....

2. kez günaydınnnnnnnnnnnnn .... Burdan devam ediyorum göz ucu ile baktım geçmişe ...

Yazmam gerekenleri yazmam gereken arkadaşlara özelden rica edeceğim .... :KK200:

çok güzel 2. baskı uyudum ... :uykucu: çok güzel kahvaltımı yaptım ... şimdi kahve keyfi .

Kahvemin yanında da güzeeeeeeeel muhabbetler aş erdi canım , takıma geliverdim :KK68:

Madem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?

Hepinizden @aeben abla ozellikle senden dua istiyorum.

Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?

Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Hayirdir ne sorunu ben herseyi kacirdim 2 gunde

Sosyoloji okuyorum canim 2. Sinif... ayyy zor valla hepfitim belli yastan sonra insan acip 2 soru cozmek eziyet oluyor bazen....

valla zaten onu düşününce vazgeçiyorum:KK51:

2. kez günaydınnnnnnnnnnnnn .... Burdan devam ediyorum göz ucu ile baktım geçmişe ...

Yazmam gerekenleri yazmam gereken arkadaşlara özelden rica edeceğim .... :KK200:

çok güzel 2. baskı uyudum ... :uykucu: çok güzel kahvaltımı yaptım ... şimdi kahve keyfi .

Kahvemin yanında da güzeeeeeeeel muhabbetler aş erdi canım , takıma geliverdim :KK68:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
işsiz misin kız sen:deli::deli:

haftasonu evet:KK45:

Back
X