Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günü
ne izliyon çakılım :dondurma:
Toksin ve Ödem Atıcı
1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .
ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...
dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....

bu içecek güzel olur sanırsam.
kesin benim gönderdiğimi beğenmiştir:63:
dün gece donlar atletler havada uçuştu zati model model. seç beğen mium:KK76: @MiuLego
ya benim bu hafta hiç leslie yapasım yok sırtım çok fena. sadece yürüyüş yapsam nolordooo:lülülü:
olur tabi pınarcım. sporda vücudunu zorlama. ağrın sızın varsa yapma. zorla yapılan spor vücudu geriyor ve asidik yapıyor.

ne izliyon çakılım :dondurma:

bu içecek güzel olur sanırsam.

dün gece donlar atletler havada uçuştu zati model model. seç beğen mium:KK76: @MiuLego

olur tabi pınarcım. sporda vücudunu zorlama. ağrın sızın varsa yapma. zorla yapılan spor vücudu geriyor ve asidik yapıyor.
üç ay oldu öldürücek bu sırtım beni yeminle şekilden şekle giriyom.Bi hafta ara verim iyi olcak en azından şu kulunçlar sakinleşene kadar:bicak::bicak:

yarasııın .ben de yürüycektim baktım kaşlar tarzana dönmüş kaş aldım .şimdi kahve yaptım bitice yürüycem:kahve::kahve:
benim de o işlemi yapmam lazım. ama ilk önce mutfağa girmem lazım. kendime derişikkk unlardan ekmek yapam. ekmeğim bitmiş derindondurucuda :KK76: sonrada bi minnak fit kurabiye patlatam canım çektiğinde kahve yanına yemeye :KK73:

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :KK70: :KK70: :KK70:
Pardon bu dunyadanmisiniz?:KK57::KK42:

Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.

Çocuklar geldi az mola verdim.

Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorum :( büyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım :( bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum :( anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme :(
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.

Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka :( :(

Öyle işte yine şişirdim sizi :(

Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.

Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorum :KK43: büyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım :KK43: bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum :KK43: anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme :KK43:
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.

Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka :KK43: :KK43:

Öyle işte yine şişirdim sizi :KK43:

Aleykum selam canım çocuk büyütmek gerçekten zor zanaat Rabbim hepimizin e sabır versin inşallah

ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane

ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe

17:00
zyt. pırasa
havuç tarator

20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz

spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 p @Ausencia yapmıştım zaten spor:KK48: sadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor:sus:

miu ve waytımı etiketliyemiyorum :KK43:
Floweroflife Floweroflife
Afiyet olsun kuzum, çok güzel menü, akşamları açılmıyor musun?

Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorum :KK43: büyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım :KK43: bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum :KK43: anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme :KK43:
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka :KK43: :KK43:

Öyle işte yine şişirdim sizi :KK43:

sinirini yemekten alma kuzum. sonra daha pişman olursun ve moralin daha bozuk olur.

Back
X