- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
AhahahahahhahahEki Görüntüle 2094124
Dondaki karpuz kavun ananas ayrıntısını unutmuşsunuz. Miu sade don giymez ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahahhahahEki Görüntüle 2094124
Leopar giyiyor yaEki Görüntüle 2094124
yarasııın .ben de yürüycektim baktım kaşlar tarzana dönmüş kaş aldım .şimdi kahve yaptım bitice yürüycemmis gibi filtre kahve üstüne leslie 3 yapıldı bittiiiii![]()
Töbe yarabbim gördükçe sinirlerim bozuluyoEki Görüntüle 2094124
ne izliyon çakılımTarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günü
Toksin ve Ödem Atıcı
1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .
ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...
dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....
dün gece donlar atletler havada uçuştu zati model model. seç beğen miumkesin benim gönderdiğimi beğenmiştir![]()
olur tabi pınarcım. sporda vücudunu zorlama. ağrın sızın varsa yapma. zorla yapılan spor vücudu geriyor ve asidik yapıyor.ya benim bu hafta hiç leslie yapasım yok sırtım çok fena. sadece yürüyüş yapsam nolordooo![]()
üç ay oldu öldürücek bu sırtım beni yeminle şekilden şekle giriyom.Bi hafta ara verim iyi olcak en azından şu kulunçlar sakinleşene kadarne izliyon çakılım
bu içecek güzel olur sanırsam.
dün gece donlar atletler havada uçuştu zati model model. seç beğen mium@MiuLego
olur tabi pınarcım. sporda vücudunu zorlama. ağrın sızın varsa yapma. zorla yapılan spor vücudu geriyor ve asidik yapıyor.
benim de o işlemi yapmam lazım. ama ilk önce mutfağa girmem lazım. kendime derişikkk unlardan ekmek yapam. ekmeğim bitmiş derindondurucudayarasııın .ben de yürüycektim baktım kaşlar tarzana dönmüş kaş aldım .şimdi kahve yaptım bitice yürüycem![]()
Eki Görüntüle 2094124
Dondaki karpuz kavun bananasunutmuşsunuz. Miu sade don giymez ki :)
acaba neden oluyor kiüç ay oldu öldürücek bu sırtım beni yeminle şekilden şekle giriyom.Bi hafta ara verim iyi olcak en azından şu kulunçlar sakinleşene kadar![]()
Pardon bu dunyadanmisiniz?Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedidedim Önce dediğine göre sonrasıda var
heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi
Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye
![]()
![]()
![]()
Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine![]()
![]()
![]()
yok kuzum gitmedim benim kulunçlar hep sorun oluyodu ama bu sefer çok uzun sürdüacaba neden oluyor kidoktora gittin mi kuzum? sakın fibromiyalji falan olmasın
![]()
Nasıl geçti ada sınavMerhaba herkeseee
Ogleden sonra sinavim var hala iyilesemedim( ama evi toparlamam lazim dun biraz biraktim ev göçüyor resmen ...
Sinavdan sonra ilk firsatta buradayim...
Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım
bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
![]()
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka![]()
Öyle işte yine şişirdim sizi![]()
Afiyet olsun kuzum, çok güzel menü, akşamları açılmıyor musun?ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane
ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe
17:00
zyt. pırasa
havuç tarator
20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz
spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 p @Ausencia yapmıştım zaten sporsadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor
miu ve waytımı etiketliyemiyorum
Floweroflife
Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım
bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
![]()
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka![]()
Öyle işte yine şişirdim sizi![]()