Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar

Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart
Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum

Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırım

kızlar görür eşim görmez

Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarım

ne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında

Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diye

pası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi

git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim

Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını iletti

adamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı

tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için

Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye

en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim

çok fenasın sen yaaa diyor paso
Evet canım 3 sene oldu emekli oldular

şimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye

Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diye

yada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar