Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm un menüsü

kahvaltıda ;

2 dlm ekmek
Peynir
Zeytin
Yeşillik

Akşam 17:00

Tarhana çorbası
Salata
az peynir
1 dlm ekmek

aman amaaaaan banu hanımlar tarhana ile ekmek mi gömmüş :skandal::skandal:

kahvaltı güzel ... akşam karbonlu .... başkasına göre iyi :)) sana göre çok

Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.

Çocuklar geldi az mola verdim.

Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorum :KK43: büyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım :KK43: bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum :KK43: anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme :KK43:
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.

Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka :KK43: :KK43:

Öyle işte yine şişirdim sizi :KK43:
Yiyince sakinlestiysen yarın sabah kaldığın yerden devam edersin sıkıntı olmaz ama içini boşaltın rahatlayabildin mi önemli olan o odayı dağıtım düzeltmek rahatlattı mi suan nasılsın

Öyle eflalim ama sinek de küçüktür ama mide bulandırır hesabı küçük de olsa canımı sıktı. Bir de bir değil iki değil hep dırdırı var
Bir de hatırlar mısın sana demiştim hatasını kabul etmeyen eş bende de var diye, bir de inattır hep o haklı,patlıyorum bazen ben de sabır taşı mıyım diye :)
Haklısın canım tabi ki anlıyorum. Benim evliliģin bana öğrettiği bir şey, kimsenin evlilikle ilgili sorununu önemsiz görmemek. Muhakkak ilişkiyi yıpratan yoran şeyler, böyle ufak tefek sorunlar. Umarım törpülenir bu huyu ;)

Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar :KK70:
Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart :KK66:

Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırım :KK70: kızlar görür eşim görmez :KK70:
Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarım :KK70: ne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında :KK70:
Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diye :KK53: pası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi :KK70: git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim :KK70: :KK70: :KK70:
Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını iletti :KK70: adamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı :KK70: tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için :KK70: Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye :KK70: en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim :KK70: çok fenasın sen yaaa diyor paso

Evet canım 3 sene oldu emekli oldular :KK66: şimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye :KK66:
Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diye :KK70: yada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar :KK66:
Ay benimkine trip işlemiyor ki, ben trip atsam 40 yıl gelip birşey söylemez, ben senin dediğini desem gelir başıma ne dejavusu bık bık bık başlar dırdıra en sonunda ben ay yeter tamam hadi der olayı kapatırım..
Birgün çok patlayacağım, o zaman bile inadından yine konuşmaz..

Canım birde şöyle düşün ya çok ciddi tamiri olmayan bir şeyden tartışsaydınız :KK66: Allah büyük sıkıntılar yüzünden tartışmak nasip etmesin.

Aklıma yazayım :KK66:

Sende zayıf olacaksın canım inşaallah. Herkesin ağzı açık kalacak :KK66:

İşte ben var ya ben çok müdahale editörün kendi çocuklarıma, miller öyle değil ama , ben müdahale edince herkes de laf söyleme hakkına sahip oluyor maalesef

Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber ver
Evet bende başta çok müdahale ediyordum bu çok büyük bir yanlış çocuklarımızı kimsenin yanında terbiye etmemeliyiz yoksa önüne gelen terbiye etmeye calisiyor

Yiyince sakinlestiysen yarın sabah kaldığın yerden devam edersin sıkıntı olmaz ama içini boşaltın rahatlayabildin mi önemli olan o odayı dağıtım düzeltmek rahatlattı mi suan nasılsın
Hiç rahatlamadım canım, kırgınlığım öfkeye hırçınlığa dönüştü. Eskiden temizlik yapmak düzen yapmak eşya yeri değiştirmek terapi gibi gelirdi ,şimdi daha çok yoruyor beni daha çok geriyor bunu farkettim.
Hep kendi kendimi sakinleştirmek, mutlu etmeye çalışmak, teselli etmeye çalışmak beni çok yordu. Kaldıramıyorum artık.
Bugün çok isterdim eşimin şu halimi anlayıp benim gönlümü hoş tutmaya çalışmasını ama o ne yaptı çekti gitti kendi gönlünü hoş tutmaya. Evliliğim boyunca bir kere bile canım niye sıkkın diye sorup da beni mutlu etmeye çalıştığını hatırlamıyorum, ne acı :(

Haklısın canım tabi ki anlıyorum. Benim evliliģin bana öğrettiği bir şey, kimsenin evlilikle ilgili sorununu önemsiz görmemek. Muhakkak ilişkiyi yıpratan yoran şeyler, böyle ufak tefek sorunlar. Umarım törpülenir bu huyu :KK66:
Ay umarım ben de!!
Nasıl törpüleneceğini de biliyorum ama yapmak içimden gelmiyor, azıcık diş göstermem lazım ama ne gereği var diyorum çünkü adam inat ki ne inat.. küssem gitsem ölür de aramaz..
Sonra hiçbirşey olmamış gibi gelir konuşur..

Evet bende başta çok müdahale ediyordum bu çok büyük bir yanlış çocuklarımızı kimsenin yanında terbiye etmemeliyiz yoksa önüne gelen terbiye etmeye calisiyor
Kesinlikl çok doğru. Ama dün bana ders oldu bundan sonra çok farklı bir eflal görecekler hem de çok farklı

Hiç rahatlamadım canım, kırgınlığım öfkeye hırçınlığa dönüştü. Eskiden temizlik yapmak düzen yapmak eşya yeri değiştirmek terapi gibi gelirdi ,şimdi daha çok yoruyor beni daha çok geriyor bunu farkettim.
Hep kendi kendimi sakinleştirmek, mutlu etmeye çalışmak, teselli etmeye çalışmak beni çok yordu. Kaldıramıyorum artık.
Bugün çok isterdim eşimin şu halimi anlayıp benim gönlümü hoş tutmaya çalışmasını ama o ne yaptı çekti gitti kendi gönlünü hoş tutmaya. Evliliğim boyunca bir kere bile canım niye sıkkın diye sorup da beni mutlu etmeye çalıştığını hatırlamıyorum, ne acı :KK43:
Canım sana da üzüldüm, benimki de öyle,sana ne tavsiye vereyim bilemedim, benşm de durum aynı, bir yol bulamadım düzeltecek..

Canım sana da üzüldüm, benimki de öyle,sana ne tavsiye vereyim bilemedim, benşm de durum aynı, bir yol bulamadım düzeltecek..
Tavsiyeler faydasız canım. Ben tek taraflı hiç bir şey yapamam olmuyo yani . Karşında ki de isteyecek ki ise yarasın...

lavaş kısmen oluru var tabii .... kolay mı laaa 52 lere gelmişşş ördekim var burda :rapci: bi lavaşına da ses etmeyek korumada :KK53:

tavuk döner nasıl tavuk döner cano can ? sade mi ? ekmekli lavaşlı mı :sinirli: sen yemezsin de arada kaynamasın bi sorayım ..

tamam hadi yap hemen sporunu ... yemeğin çok geçe kalmasın .

kahvaltında güzel :super:

anaaaaam kuzum hala mı hastalık ?

hadi iyileş artık ... güzel menü .... lahmacunu da gördüm .... bu boy iyi işte .. 1tane yeter :super::super::super:

güzeeeeeeeeeeeeeeeeel .... gün içinde tek görmediğim yooğurt ..ayrandan biri .. yoğurt diyette candır .

:super:

tirşik ne diye netten baktım valla :KK70:

doyurucuuuuuuu ... ekmeksiz de yenirmiş ...

güzel menü canım .

sporda olsaydı çok iyi olurda tabii de artık iyileşince :KK15:
Yok kuzum sadece tavuk eti. Benim herif döneri kendi yaptığı için otelden ekmeksiz getiriyo:kk77:

Yaa yaşlarından dolayı değil. Babam hep böyleydi, biz çocukken de babam geleceği zaman hazır ola geçerdik, içlerinde en asi babama karşı gelen benimdir, çenemle alt ederdim. Annem sabırlıdır 6 çocuk büyütmüş, benim iki çocuğa öyle sabrım yok ama ben hariç birde abim sessiz mülayim çocuklarmış. Ben hep anarşikmişim :)) hep burnunun dikine giden doğrucu davut aynı zamanda da en hassas kırılgan . Diğer ablalarım da fedakardır, ne yaparlarsa yapsınlar bir işleri olunca koşarız, babam beni çocuklardan dolayı istemez , açıkça demez ama anlıyorum yani aman sen tek dur yardımın olmasa da olur manasında.
Çocuk seven bir adam değilmiş ama 6 tane de olmuş işte. Torunları evet çook sever ama rahatsız etmeyecekler , öyle herkes sever. Kp mesela benim çocukların atı olur sırtına bindirir, sırf onlar istiyor diye geçen gün tekrar tekrar namaz kılmış.
Babam abimin oğlunu çok sever ilk torun yadırgamıyorum ama bu kadar ayrım yapması hoş değil. Benim oğlum da ilk torunu kp in ama benimkini nasıl severse öyle sever diğerlerini de.

Zaten ölümlü dünya diye alttan alıp susuyoruz ama bu kırılmamıza engel değil.
Eşime asla söylemem ben ailemin eksik yönünü, hemen aleyhime kullanır maalesef :KK43:

Kesinlikle benim bekar hallerimi tarif etmişsin :D asi ama kırılgan :KK48: İnadından öleceğini bilse vazgeçmeyen dürüstlüğün çılkını çıkaran birisin sen der hep eşim :D
Babamla bekarken çok fazla sıkıntı yaşamadım açıkçası çünkü o dönem Annem sağ olsun babama bırakmazdı :KK53: anında cezamızı keserdi babanız duymasın derdi ama gece adamcağız işten gelince de kendi bizi uyuduğumuzu düşünüp babama şikayet ederdi :KK48: Babamda sen dövmüşsün zaten ben ne yapayım derdi :KK48: Evlenene kadar sadece bir kere babamdan 3 tane tokat yedim oda Amcamın onu tahrik edip üzerime salmasıyla ve evlendikten sonra bir kaç kere yüzüne de vurdum kardeşin yüzünden bana vurdun bir tek onu asla unutmuyorum diye ( Anamdan paso dayak yediğimiz için artık umursamıyorduk sanırım :KK48: )
Sanırım hepimiz evlendikten sonra Annem ve babam sessizliğe alıştılar ( daha doğrusu Babam yoksa anneme kalsa her gün gelsin torunlar :KK48: bazen diyorum kız babamla baş başa kalmamak için mi torunları istiyorsun :D )
Torunları ayırmazlar babam hepsine fırça atar :D Annem hepsini kollar ;)

Eşime söylesemde söylemesende adamcağız görüyor torun değil de evlat ayrımı yaptığı daha bariz ortada der hep eşim o_OÇoğu zaman ben isyan ederim sağ olsun oda bana yaa boşver ölümlü dünya Rabbim görüyor herkes iyi yada kötü yaptıklarının karşılığını çekecek sen boşuna günaha girme evlatlık vazifeni yap gerisini Allaha bırak der ;)

Ne kadar stresliysem eller kollar uyuşmuş, dişlerim kenetlenmiş :KK43:

Aman canım boşver hiç deymez olan sana olur ;)

Tavsiyeler faydasız canım. Ben tek taraflı hiç bir şey yapamam olmuyo yani . Karşında ki de isteyecek ki ise yarasın...
Evetişte karşıdakini harekete geçirecek bir yöntem lazım.. konuşup anlattığında nr diyor eşin?
Benimki hemen kendini kurban yerine koyuyorsun diyor konu kilitleniyor..oturtup karşıma derdimi anlatamıyorum hiç.brn de onu kendi silahıyla vurdum birkaç kez, geldi bana sen söyle yaptım böyle dedi ben de kendini kurban yerine mi koyuyorsun dedim sustu sinir oldu, dedim bak gör bana söylediğinde ben ne hissediyorum..

Back
X