Sus beeeeNevreste hepsini etiketleyemedim yazdiklarinin telefondan zor be yaşlandirdin beni surda sevdicegin yazmışım iyi oku sanırım gözlükler takmadan okumaya çalışmışsın be nine yaaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus beeeeNevreste hepsini etiketleyemedim yazdiklarinin telefondan zor be yaşlandirdin beni surda sevdicegin yazmışım iyi oku sanırım gözlükler takmadan okumaya çalışmışsın be nine yaaaa
![]()
tavuk doner hmmMenü
Sabah
İki yumurta omlet
Nane maydonoz
Çökelek
Peynir
Yarım dlm ekmek
Öğle
Bir kaşık makarna salatası
Akşam
Yarım tavuk döner dışarıda yedim.
Ayran
@MiuLego mortimsaydin78 @nehirnil111 ortim @Nefs
Ausencia
iyi akşamlar morticanım PortakalımGünaydın
Açtım pencereleri Miss gibi sabahın nuru dolsun evimize
Ortalığı toparlamışmalipina sağolsun temizlemiş
@MiuLego @masummWhiteblacklife minnoşları birer öpeyim
Öğleye brokolili lahmacun pırasa soslu peynir tatlısı göndereceğim size
Daimi mortimsaydin78
Bu hafta yeneceğim mortim @nehirnil111
Ortim @Nefs![]()
Eşim görmüyor canım, o yoktu zaten ve onun yanında babam bir şey demez çocuklara, eşimin çok düşkün olduğunu biliyor çünkü çocuklara.Kesinlikle benim bekar hallerimi tarif etmişsinasi ama kırılgan
İnadından öleceğini bilse vazgeçmeyen dürüstlüğün çılkını çıkaran birisin sen der hep eşim
Babamla bekarken çok fazla sıkıntı yaşamadım açıkçası çünkü o dönem Annem sağ olsun babama bırakmazdıanında cezamızı keserdi babanız duymasın derdi ama gece adamcağız işten gelince de kendi bizi uyuduğumuzu düşünüp babama şikayet ederdi
Babamda sen dövmüşsün zaten ben ne yapayım derdi
Evlenene kadar sadece bir kere babamdan 3 tane tokat yedim oda Amcamın onu tahrik edip üzerime salmasıyla ve evlendikten sonra bir kaç kere yüzüne de vurdum kardeşin yüzünden bana vurdun bir tek onu asla unutmuyorum diye ( Anamdan paso dayak yediğimiz için artık umursamıyorduk sanırım
)
Sanırım hepimiz evlendikten sonra Annem ve babam sessizliğe alıştılar ( daha doğrusu Babam yoksa anneme kalsa her gün gelsin torunlarbazen diyorum kız babamla baş başa kalmamak için mi torunları istiyorsun
)
Torunları ayırmazlar babam hepsine fırça atarAnnem hepsini kollar
Eşime söylesemde söylemesende adamcağız görüyor torun değil de evlat ayrımı yaptığı daha bariz ortada der hep eşimÇoğu zaman ben isyan ederim sağ olsun oda bana yaa boşver ölümlü dünya Rabbim görüyor herkes iyi yada kötü yaptıklarının karşılığını çekecek sen boşuna günaha girme evlatlık vazifeni yap gerisini Allaha bırak der
Aman canım boşver hiç deymez olan sana olur![]()
Hergün yazmazsan patron seni almazBurası cosmadan bugün ne yediğimi yazacam uyaninca limonlu su zencefil bal..
Sabah: 2 yumurta haşlanmış domates peynir zeytin ve yesillik hepsinden azar azar ve yeşil çay
Oglen:canim birşey çekmedi süt tarcinli ve galeta çubuk yedim 1 tane..
Akşam: lubye 3 kaşık mercimeki bulgur ve salata yedim..
Yatmadan önce yogurt pulbiber limon..patron nasıl bugün ki menumekmek. Yemiyorum ne kepekli ne sade..şeker kullanman kaçamak yok çok şükür allaha
spor olarak 45 dakika dans 20 dakika egzersiz
![]()
Ne guzel valla tadini cikar canim benim hep hayalimdi... :)Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar
Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart
Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum![]()
![]()
Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırımkızlar görür eşim görmez
Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarımne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında
Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diyepası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi
git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim
![]()
![]()
Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını ilettiadamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı
tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için
Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye
en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim
çok fenasın sen yaaa diyor paso
Evet canım 3 sene oldu emekli oldularşimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye
Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diyeyada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar
![]()
Konuşmak o da ne? İletişim artık sıfır, iş hakarete varıyor hemen o yüzden konuşmak manasız , mesaj yazarım çok dolunca onda da hep aynı tepkiyi verir, o çok iyi biri hatası yok benim psikolojik rahatsızlıklarım var ona göre. Bir dönem ilaç kullandım ya iyice tescillendi gözünde.Evetişte karşıdakini harekete geçirecek bir yöntem lazım.. konuşup anlattığında nr diyor eşin?
Benimki hemen kendini kurban yerine koyuyorsun diyor konu kilitleniyor..oturtup karşıma derdimi anlatamıyorum hiç.brn de onu kendi silahıyla vurdum birkaç kez, geldi bana sen söyle yaptım böyle dedi ben de kendini kurban yerine mi koyuyorsun dedim sustu sinir oldu, dedim bak gör bana söylediğinde ben ne hissediyorum..
Bunu çok yaziyorsun tabiki burda yazacaksin çünkü bu sorunun seni yemeğe itiyor. Doğru olan yazman hepimizin yazmasi.Kusura bakmayın ne olur yine sorun yazdım. Bir burası var işte kime anlatayım bilmiyorum![]()
Lubye taze börülce olması lazım canım. Biz de libye deriz HataydaHergün yazmazsan patron seni almazLubye nedir
Biz Arabistan'da yaşamıyoruz açık yazsana
![]()
En güzeli şu hayatta vurdumduymaz olmak, keşke yapabilsek, kendimize zarar veriyoruz en çok üzülerek, karşıdaki zaten bunu önemseyecek olsa olaylar bu duruma gelmez..Konuşmak o da ne? İletişim artık sıfır, iş hakarete varıyor hemen o yüzden konuşmak manasız , mesaj yazarım çok dolunca onda da hep aynı tepkiyi verir, o çok iyi biri hatası yok benim psikolojik rahatsızlıklarım var ona göre. Bir dönem ilaç kullandım ya iyice tescillendi gözünde.
En son ilaçları bıraktım, niye diye sordu bir şekilde. Bende gerçek hastaların kullanması lazım beni bu hale getirenlerin yani, ben hasta değilim ve bedenimi daha fazla zehirlemiycem senin yüzünden dedim.
Sabit fikrin karşılığı benim eşim
sağol kuzum tirşik harika yaa ekmeksiz yiyebilsem yerdim ama yiyemiyprum sağol canım telafi yarına inşlavaş kısmen oluru var tabii .... kolay mı laaa 52 lere gelmişşş ördekim var burdabi lavaşına da ses etmeyek korumada
tavuk döner nasıl tavuk döner cano can ? sade mi ? ekmekli lavaşlı mısen yemezsin de arada kaynamasın bi sorayım ..
tamam hadi yap hemen sporunu ... yemeğin çok geçe kalmasın .
kahvaltında güzel
anaaaaam kuzum hala mı hastalık ?
hadi iyileş artık ... güzel menü .... lahmacunu da gördüm .... bu boy iyi işte .. 1tane yeter
güzeeeeeeeeeeeeeeeeel .... gün içinde tek görmediğim yooğurt ..ayrandan biri .. yoğurt diyette candır .
tirşik ne diye netten baktım valla![]()
doyurucuuuuuuu ... ekmeksiz de yenirmiş ...
güzel menü canım .
sporda olsaydı çok iyi olurda tabii de artık iyileşince![]()
Spora masallahhhSabah
yumurtalı pastırma
Bi kaç zeytin 1 parca çavdar ekmeği
Maydanoz
1tk kaymak
Ögle cennet hurması badem
Akşam fırında balık salata 1 bardak şalgam acili
Sporrrrrrr 5 mil leslie![]()
Doğrudur canım ben onu kızdırıyorum yoksa arar bulurumLubye taze börülce olması lazım canım. Biz de libye deriz Hatayda