Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle benim bekar hallerimi tarif etmişsin :KK70: asi ama kırılgan :KK48: İnadından öleceğini bilse vazgeçmeyen dürüstlüğün çılkını çıkaran birisin sen der hep eşim :KK70:
Babamla bekarken çok fazla sıkıntı yaşamadım açıkçası çünkü o dönem Annem sağ olsun babama bırakmazdı :KK53: anında cezamızı keserdi babanız duymasın derdi ama gece adamcağız işten gelince de kendi bizi uyuduğumuzu düşünüp babama şikayet ederdi :KK48: Babamda sen dövmüşsün zaten ben ne yapayım derdi :KK48: Evlenene kadar sadece bir kere babamdan 3 tane tokat yedim oda Amcamın onu tahrik edip üzerime salmasıyla ve evlendikten sonra bir kaç kere yüzüne de vurdum kardeşin yüzünden bana vurdun bir tek onu asla unutmuyorum diye ( Anamdan paso dayak yediğimiz için artık umursamıyorduk sanırım :KK48: )
Sanırım hepimiz evlendikten sonra Annem ve babam sessizliğe alıştılar ( daha doğrusu Babam yoksa anneme kalsa her gün gelsin torunlar :KK48: bazen diyorum kız babamla baş başa kalmamak için mi torunları istiyorsun :KK70: )
Torunları ayırmazlar babam hepsine fırça atar :KK70: Annem hepsini kollar :KK66:

Eşime söylesemde söylemesende adamcağız görüyor torun değil de evlat ayrımı yaptığı daha bariz ortada der hep eşim o_OÇoğu zaman ben isyan ederim sağ olsun oda bana yaa boşver ölümlü dünya Rabbim görüyor herkes iyi yada kötü yaptıklarının karşılığını çekecek sen boşuna günaha girme evlatlık vazifeni yap gerisini Allaha bırak der :KK66:

Aman canım boşver hiç deymez olan sana olur :KK66:
Eşim görmüyor canım, o yoktu zaten ve onun yanında babam bir şey demez çocuklara, eşimin çok düşkün olduğunu biliyor çünkü çocuklara.

Burası cosmadan bugün ne yediğimi yazacam uyaninca limonlu su zencefil bal..
Sabah: 2 yumurta haşlanmış domates peynir zeytin ve yesillik hepsinden azar azar ve yeşil çay
Oglen:canim birşey çekmedi süt tarcinli ve galeta çubuk yedim 1 tane..
Akşam: lubye 3 kaşık mercimeki bulgur ve salata yedim..
Yatmadan önce yogurt pulbiber limon..patron nasıl bugün ki menum:eek: ekmek. Yemiyorum ne kepekli ne sade..şeker kullanman kaçamak yok çok şükür allaha :halay:spor olarak 45 dakika dans 20 dakika egzersiz :spor::KK49::KK49:
Hergün yazmazsan patron seni almaz:tokat:Lubye nedir:-)Biz Arabistan'da yaşamıyoruz açık yazsana:tokat:

İyi akşamlar
Kahvaltı 11.00
2dilim kepek ekmek,8tame zeytin,2dilim beyaZ peynir,dünkü pırasanın üstüne yumurta kırdım artı 1haşlqnöış yumurta roka marul,2çay kaşığı tahinli pekmez ,2çay(yazarken ne kadar çok olduğunu farkettim:eek:
Ara 16.00 1mandalina ve 1yumırta kırdım tereyağında
Akşam 19.00da sebzeli balık fırında yanında salata
2litre su
@MiuLego
Whiteblacklife Whiteblacklife

Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar :KK70:
Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart :KK66:

Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırım :KK70: kızlar görür eşim görmez :KK70:
Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarım :KK70: ne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında :KK70:
Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diye :KK53: pası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi :KK70: git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim :KK70: :KK70: :KK70:
Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını iletti :KK70: adamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı :KK70: tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için :KK70: Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye :KK70: en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim :KK70: çok fenasın sen yaaa diyor paso

Evet canım 3 sene oldu emekli oldular :KK66: şimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye :KK66:
Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diye :KK70: yada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar :KK66:
Ne guzel valla tadini cikar canim benim hep hayalimdi... :)

Evetişte karşıdakini harekete geçirecek bir yöntem lazım.. konuşup anlattığında nr diyor eşin?
Benimki hemen kendini kurban yerine koyuyorsun diyor konu kilitleniyor..oturtup karşıma derdimi anlatamıyorum hiç.brn de onu kendi silahıyla vurdum birkaç kez, geldi bana sen söyle yaptım böyle dedi ben de kendini kurban yerine mi koyuyorsun dedim sustu sinir oldu, dedim bak gör bana söylediğinde ben ne hissediyorum..
Konuşmak o da ne? İletişim artık sıfır, iş hakarete varıyor hemen o yüzden konuşmak manasız , mesaj yazarım çok dolunca onda da hep aynı tepkiyi verir, o çok iyi biri hatası yok benim psikolojik rahatsızlıklarım var ona göre. Bir dönem ilaç kullandım ya iyice tescillendi gözünde.
En son ilaçları bıraktım, niye diye sordu bir şekilde. Bende gerçek hastaların kullanması lazım beni bu hale getirenlerin yani, ben hasta değilim ve bedenimi daha fazla zehirlemiycem senin yüzünden dedim.
Sabit fikrin karşılığı benim eşim

Menümü yazayim cay icicez sonra :kahve:
Sabah
peynir cesitleri, zeytin
1 yumurta haslanmis
1 kapya biber, 2 gun kurusu
limonlu cay
Ara
yesil cay
Öğlen
yok
Ara
1 sekersiz kahve
Aksam
1 tabak etli kuru fasulye
boool salata
1 kase komposto
Ara
Limonlu cay
Gece
s.y.l. kürü :KK45:
Su: 2 lt.
Spor: yok ev
Ausencia Ausencia @MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek

Menumu vereyim.biraz sık yemeli oldu ben pek begenmedim acikcasi

Sabah 12.00
kapya biber ve beyaz peynirle yapilmis tost(ekmeksiz)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 14.15
1 mandalina

Aksam 16.15
1 kase mercimek corbasi
5 izgara kofte

Yemegin ardindan hemen cay ve meyve geldi ikram
2 bardak sekersiz cay ve 5 antep fistigi
5 iri tane üzüm

Ara 18.00
Sade türk kahvesi
2 kare %70 bitter(diyet basindan beri ilk defa cikolata yedim regl etkisi sanirim)

Su 2 lt
Ausencia Ausencia buyur canım minnoş kaptan
Miuuuuuu
Vaaayyyyttttt
Buyrun menum efenim

Konuşmak o da ne? İletişim artık sıfır, iş hakarete varıyor hemen o yüzden konuşmak manasız , mesaj yazarım çok dolunca onda da hep aynı tepkiyi verir, o çok iyi biri hatası yok benim psikolojik rahatsızlıklarım var ona göre. Bir dönem ilaç kullandım ya iyice tescillendi gözünde.
En son ilaçları bıraktım, niye diye sordu bir şekilde. Bende gerçek hastaların kullanması lazım beni bu hale getirenlerin yani, ben hasta değilim ve bedenimi daha fazla zehirlemiycem senin yüzünden dedim.
Sabit fikrin karşılığı benim eşim
En güzeli şu hayatta vurdumduymaz olmak, keşke yapabilsek, kendimize zarar veriyoruz en çok üzülerek, karşıdaki zaten bunu önemseyecek olsa olaylar bu duruma gelmez..
Napalım eflalim eşe dosta düşmana böyle olmak lazım
:KK47::KK47:
Şu hayatta bildiğim tek şey kendinden başkasını önemsemeyeceksin, herkes gider hayatından bir gün yine kendinle kalırsın, iyi bakmamız lazım ruhumuza..

lavaş kısmen oluru var tabii .... kolay mı laaa 52 lere gelmişşş ördekim var burda :rapci: bi lavaşına da ses etmeyek korumada :KK53:

tavuk döner nasıl tavuk döner cano can ? sade mi ? ekmekli lavaşlı mı :sinirli: sen yemezsin de arada kaynamasın bi sorayım ..

tamam hadi yap hemen sporunu ... yemeğin çok geçe kalmasın .

kahvaltında güzel :super:

anaaaaam kuzum hala mı hastalık ?

hadi iyileş artık ... güzel menü .... lahmacunu da gördüm .... bu boy iyi işte .. 1tane yeter :super::super::super:

güzeeeeeeeeeeeeeeeeel .... gün içinde tek görmediğim yooğurt ..ayrandan biri .. yoğurt diyette candır .

:super:

tirşik ne diye netten baktım valla :KK70:

doyurucuuuuuuu ... ekmeksiz de yenirmiş ...

güzel menü canım .

sporda olsaydı çok iyi olurda tabii de artık iyileşince :KK15:
sağol kuzum tirşik harika yaa ekmeksiz yiyebilsem yerdim ama yiyemiyprum sağol canım telafi yarına inş

Back
X