gördüm canım maşallah esraaaaaaaaaaaaaaaaa nazar değmesin inşallahKızımın kına resimlerini gorebildinizmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım maşallah esraaaaaaaaaaaaaaaaa nazar değmesin inşallahKızımın kına resimlerini gorebildinizmi
Bebek mi geliyorYariNe belli olucak
Heyecanliyim
8 ay izine çıkabilirim![]()
Cuk oturmusss
Turkanim simdi aklima geldi yakalamisken soram ipi evde ayakkabiyla mi atliyodun birde zayiflasam bile bi ayva gobegim var cok sallaniyo kucul ama ip atlarken oluyo rahatsiz ediyo sende oldu mu?bide ayakkabi ses yapiyo miMemikler nerde hani
GalibaBebek mi geliyor![]()
Amin çok sagol canim çok güzel geçti az çiş cos olası ama gerçekten az ucuz atlattım bence tam gaz devamgördüm canım maşallah esraaaaaaaaaaaaaaaaa nazar değmesin inşallah![]()
ahahahahahahahahahahmalipina geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pisti boşaltınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seni yerim yaaa bunlar ne guzel duygular insallah gebesindir turkanim hadi hayirlisi test yapcan mi yarin belirtin varmiGaliba
2 gündür uyuyamiyirum
Heyecan sardı her yanimi![]()
valla merdaneyi bile özlemişsimmm bak bugün noldu seni sevindirim accık babanemin amcamın karısının yanına gittim içeri girdim ellerini öpçem bana dediler ki ayyyy nasıl zayıflamışsıınn bacaklara bak çubuk gbi toto gitmiş ne güzel olmuşsun mankenler gbi dediler ayy çok sevindim hee daha vercem vercem inş dedim hoşuma gitti hee
aynen kuzu abartmadan yemişsinAmin çok sagol canim çok güzel geçti az çiş cos olası ama gerçekten az ucuz atlattım bence tam gaz devam
Turkanim simdi aklima geldi yakalamisken soram ipi evde ayakkabiyla mi atliyodun birde zayiflasam bile bi ayva gobegim var cok sallaniyo kucul ama ip atlarken oluyo rahatsiz ediyo sende oldu mu?bide ayakkabi ses yapiyo mi
Sen kutlama için çok yoruldun ,uzat bacaklarını dinlenben ne yapayım hocam![]()
oyyyy pembiklimmmmmmmmmmmmm
sütyenleri sallaya sallaya bitiremeyenim![]()
Vayyy be aslanlar yiğitler sizikoç gibi yattık çıktık bak
takım bizim evimiz yaw