Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7B08D04C-EC97-4A66-95B1-144F85D01385.webp

Ausencia Ausencia tatlim bu Nevreste Nevreste bilirsin beni çok kıskanır eskiler bilir..hamaratım diyorum inanmıyor nazarın dan korkuyorum açıkçasii..dişletını suda bırakır sabah tekrar takar bir poşet ilaç alır unutkanlık var seni beni unutur geçenlerde sen kimsin evladım dedi üstüne gitmiyorum. Yaşlılık saygım var ne de olsa :KK15:allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tatlisko:KK200:

Bugünkü menüsü yazayim..sabah ılık limonlu zencefilli ballı syum uyanir uyanmaz.kahvalti:kepek ekmeği ile tost açık çay.
Oglen: yogurt yedim üstüne yulaf.
Ara öğünlerde çiğ badem veya ananas
Aksam:türlü bir kase yoğurt
Sekersiz kahve içtim yatmadan da yogurt pulbiber limon zerdecal yedim her gün 3 litre suyumu içerim bugün alışverişte dolaştım 7000 adım atmışım evde squat yaptım biraz kalçası eritmek lazim:spor::spor:

Ausencia Ausencia beybisi ben öyle geliyorum sizinle.motive olma.amaçlı hem sizinle iyi zaman geçiyor hepinini çok sevdim :KK36::KK71::KK71:ama biri hariç o kendini biliyor adı lazım degil ll baş harfi Neeee:KK75::KK75::KK75::KK75:

Ausencia Ausencia tatlim bu Nevreste Nevreste bilirsin beni çok kıskanır eskiler bilir..hamaratım diyorum inanmıyor nazarın dan korkuyorum açıkçasii..dişletını suda bırakır sabah tekrar takar bir poşet ilaç alır unutkanlık var seni beni unutur geçenlerde sen kimsin evladım dedi üstüne gitmiyorum. Yaşlılık saygım var ne de olsa :KK15:allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tatlisko:KK200:
Herkese sevgi pıtırcığı oluyorsun:tokat:Bana gelince kan davalın,çenesi düşük,yaşlı,moruk:KK67:
Kaybol gözüm görmesin seni:süslü:Almıyacağız seni takıma:p:p:p:p

Bugünkü menüsü yazayim..sabah ılık limonlu zencefilli ballı syum uyanir uyanmaz.kahvalti:kepek ekmeği ile tost açık çay.
Oglen: yogurt yedim üstüne yulaf.
Ara öğünlerde çiğ badem veya ananas
Aksam:türlü bir kase yoğurt
Sekersiz kahve içtim yatmadan da yogurt pulbiber limon zerdecal yedim her gün 3 litre suyumu içerim bugün alışverişte dolaştım 7000 adım atmışım evde squat yaptım biraz kalçası eritmek lazim:spor::spor:
Çok yemişsin bir daha olmasın:sinirli:

GÜNaydıııııınnnnnn:KK200:

Mis gibi bir hafta olsun emiiii en temizinden

En sporlusundan

Enenen birinci olacağımız kiloları patpat vereceğimiz:KK15:
Kaptanım hoşgeldin:KK200:Gübaydın
Gün boyu bebekle uğraştığım için giremedim çok hatta şimdi bile bi yandan beşik sallıyorum
Akşam etiketleyecem menü paylaşımında isimleri bulamadım. Kendi kendime diyorum niye bulamadım acaba diskalifiye mi edildim :KK52::KK70:

Back
X