Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi uykular beybisi öptüm seni allah rahatlık versin kacamaksiz haftalarHerkes yatağaaaaaa
İyi geceler kuzular öperim sizleri
Yarın pazartesiiii
Haftabaşı başlıyooorrrr
Tertemiz menülerle bol eksilerle girelim emi![]()
Way hemserim vallahi kanım ısındı dedim by beybisi ne yazıyım ama şu ceneciLubye taze börülce olması lazım canım. Biz de libye deriz Hatayda
Neden almasin gerçekleri sevmiyorsun nevossssss gözlüklerin kaç numaraGir sen araya sorun değilAma muhabbetimizi kaile alma
![]()
Niyee inanmasın herkese genç ve güzelim diyorsun yasladın bırak şu kk ben geçeyim yerine editör yap beni herkese pro bendenBilmez olur muUzağı göremediğimide biliyor
(gerçek değil kimse inanmasın
)
Herkese sevgi pıtırcığı oluyorsunAusencia tatlim bu
Nevreste bilirsin beni çok kıskanır eskiler bilir..hamaratım diyorum inanmıyor nazarın dan korkuyorum açıkçasii..dişletını suda bırakır sabah tekrar takar bir poşet ilaç alır unutkanlık var seni beni unutur geçenlerde sen kimsin evladım dedi üstüne gitmiyorum. Yaşlılık saygım var ne de olsa
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tatlisko
![]()
Ben senin gibi yaşlı mıyım uyuyayımHerkes uyudu burda bir bdv takılayım bakayim![]()
Çok yemişsin bir daha olmasınBugünkü menüsü yazayim..sabah ılık limonlu zencefilli ballı syum uyanir uyanmaz.kahvalti:kepek ekmeği ile tost açık çay.
Oglen: yogurt yedim üstüne yulaf.
Ara öğünlerde çiğ badem veya ananas
Aksam:türlü bir kase yoğurt
Sekersiz kahve içtim yatmadan da yogurt pulbiber limon zerdecal yedim her gün 3 litre suyumu içerim bugün alışverişte dolaştım 7000 adım atmışım evde squat yaptım biraz kalçası eritmek lazim![]()
Ondan sürekli beni takip ediyorsunAusencia beybisi ben öyle geliyorum sizinle.motive olma.amaçlı hem sizinle iyi zaman geçiyor hepinini çok sevdim
ama biri hariç o kendini biliyor adı lazım degil ll baş harfi Neeee
![]()
Gözlüğüm yok beybisiNeden almasin gerçekleri sevmiyorsun nevossssss gözlüklerin kaç numara![]()
İçeriğinde yazanları atarım başlığa gerek yokAt bakim yaaa sevdiceğim yazmışım yaaa ben atacam bekle sen![]()
Kaptanım hoşgeldinGÜNaydıııııınnnnnn
Mis gibi bir hafta olsun emiiii en temizinden
En sporlusundan
Enenen birinci olacağımız kiloları patpat vereceğimiz![]()