- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Yaaaa kadin dizisindeki sarp yasiyor zaten bunu bekliyordum ama cok luks bir evde ve yaninda bir kadin var
![]()
yemin çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla mıııııııııııııııııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa kadin dizisindeki sarp yasiyor zaten bunu bekliyordum ama cok luks bir evde ve yaninda bir kadin var
![]()
Ahahahahha gülmedim.ay sen hala hayalmi görüyosun miu
handeyi yenicem diye kendinimi avutuyosun
valla hedef en az 3 kg
yukarısını bilemiycemmm![]()
Sağol canommmmm sana da kolay gelsinGeldim geçmişi okuyorum kocamı gonderdim birazdan da oğlanı gonderecegimsanada hayırlı işler canim
Puhahahahahahah yaaa masum
valla mıııııııııııııııııııı![]()
Ya fragmanı gördüm kızın haberi olmus yaşıyor onu bulmam gerekiyor diyor arkadaşına bi sahnedede şarpla yanyana konuşuyor sonra sarpi gösteriyor cooooolkkkkkkkk sık bir villa da bi kadının yanında n kalkıyor hiçbirşey senin bildiğin gibi değil falan ben sokkkkkkk gerçekten yaşadığını tahmin ediyordum ama hafızası gitmiştir bi yerdedir hatırlamıyordur diyordum
valla mıııııııııııııııııııı![]()
Bende izlemiyom gadin fazilet ...ama burdan haber aliyom :)Kadın dizisini izlemeyen bir ben mi varım yahu
Dram değil mi ağlamaklı dizi demi o da
Zaten sarpın öldüğünü kimsenin düşündüğünü sanmıyorum esracım .Ya fragmanı gördüm kızın haberi olmus yaşıyor onu bulmam gerekiyor diyor arkadaşına bi sahnedede şarpla yanyana konuşuyor sonra sarpi gösteriyor cooooolkkkkkkkk sık bir villa da bi kadının yanında n kalkıyor hiçbirşey senin bildiğin gibi değil falan ben sokkkkkkk gerçekten yaşadığını tahmin ediyordum ama hafızası gitmiştir bi yerdedir hatırlamıyordur diyordum
Bende izlemiyorum kiKadın dizisini izlemeyen bir ben mi varım yahu
Dram değil mi ağlamaklı dizi demi o da
Sabahınız hayrolsun
Geldimi mapustakiler.
Ay sizin pazen donunuzu ruyamda hulya avşarın üstünde gördüm zannımca yeni akım başlatmışsınız![]()
Yaa villada ya o kadın açlık sefalet adam villadan çıktı ben ona sokumZaten sarpın öldüğünü kimsenin düşündüğünü sanmıyorum esracım .
Tekrarları denk gelince bakıyorum bende ...
dün 5 mil yap bebeleri yıkla kurula giydir sepet sepet çamasır ben sızardaktırım uyuya mı kaldın sen yaw kıyamam![]()
kelebekolacam pijama partisi için seçtiğin pijamalar harikaydı
![]()
Herşeye yetiyoz maşallahBende izlemiyom gadin fazilet ...ama burdan haber aliyom :)
Vay aplada biliyo tavsiye edermisin spor yaparken izlenir miZaten sarpın öldüğünü kimsenin düşündüğünü sanmıyorum esracım .
Tekrarları denk gelince bakıyorum bende ...
dün 5 mil yap bebeleri yıkla kurula giydir sepet sepet çamasır ben sızar
heeeee herşeyi yaparım kariyerde.
Ohhhhhh ev işleri de diyet de spor da tamam diyosun
O eksik kalmamış zati daktırımheeeee herşeyi yaparım kariyerde.
Inş. Çok güzel bir hafta olur hepimiz icinherkese günaydınnnnnnn,çokkk güzel ir haftamız olsun.kötü herne varsa kışt dediğimiz güzellikleri içimize çektiğimiz...
ya bu arada tanıyanlar için duyurayımmm yarın kısmetseDelyDoly geliyooooooooor
Allah miu ya çifte dil altı sabrı versin![]()