Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim :KK52::KK3:

menü
sabah
patates kızartması azıcık
yeşillik
çökelek
bir dlm kadar ekmek

öğle yok

akşam
mantar sote
yarım dlm ekmek
ayran
bol salata

@MiuLego daimi mortim @saydin78 bu hafta yeneceğim mortim nehirnil111 nehirnil111 ortim @Nefs kaptan yardımcım @Whiteblacklife ana kraliçe Ausencia Ausencia ve tüm 7. takım bireyleri :confused:

Günaydın :KK200:
Açtım pencereleri Miss gibi sabahın nuru dolsun evimize :KK36:
Ortalığı toparlamış @malipina sağolsun temizlemiş :KK36:

@MiuLego Nare83 Nare83 @Whiteblacklife minnoşları birer öpeyim :KK60::KK60::KK60:

Öğleye brokolili lahmacun pırasa soslu peynir tatlısı göndereceğim size :KK74:

Daimi mortim @saydin78 :KK15:
Bu hafta yeneceğim mortim nehirnil111 nehirnil111 :KK15:
Ortim @Nefs :KK15:

Sende değildi dimi çarşamba günü kilo bildirme durumu ördek çünkü ben şiştim regli geliyor takvim bugün gösteriyor ama yarın başlayacak sanırım yani cuma olmalı başka türlü imkansız gerçek rakamı vermem :110:Menülerini çok sevdim yenecek gibi duruyorsun he :KK53:tartı ne durumda bende regli şişkinliği fena geldi bu sabah +500 gelmiş bile :KK45:

@MiuLego Dün ki menüm:KK15:

Sabah+öğle; 11:30 - 2 ad.haşlanmış yumurta + biraz peynir + 1 paket eti form + 2 fincan şekersiz çay
Ara; 15:45 - 1 kase yoğurt + 1 ad.yeşil elma
Akşam; 3+4 ad.kızartma köfte + yarım kase yoğurt

begum75 begum75 Sporlarım :KK15:

Cuma: 30 dakika tempolu 75 point
Cumartesi: 1 saat tempolu + 1 saat normal yürüyüş 210 point
Pazar: 30 dakika leslie + 10 dakika jillian level 3 + 15 dakika pilates 175 point

Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim :KK52::KK3:
Hoşgeldin bende yeniyi. M burda 2. Haftam

Sizin için video çektim

Minnaklarım gelin siz de varsınız begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111

Oyy sabah sabah ne iyi geldi bu video :anne: Yalnız minnak olan sizlersiniz ve çok tatlısınız :KK200::KK60:mıncırasım geldi sizi:KK37: begum75 begum75 :KK19:

thumb-350-507647.webp

Back
X