Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle cocom biz art niyetsiz espiriler girla neler yaziyoruz aksam gordun sende.
Bizim dusunemedigimiz hesaba katmadigimiz biseyler hesaplanmiski cimbizlanmiski su an bu ban oldu.
Bunu demeye calistim.

Kim sebebse okuyordur kesin daha cok okuyacak kalabaligiz biri dinlenir biri yazar sıkıntı yok

vero son günlerdeki kahvaltılarına göre çooook sağlıksız bir kahvaltı olmuş ve ağır.. ama pazar kahvaltısı ve misafir dedin.. eyvallah...

akşamla dengelemişsin bir nebze canım..

spor çok az neden öyle oldu..
Koşu bandinda 20 dk olunca pert oluom yav. Haklsın kahvaltı fena idi . Ama bugün ve sonrası dikkat etcem. Teskkurler kaptanm

Arya
28 yasimdayim
156 boyum
Su anki kilom 66 bu sabah tartildim 65 tim
Hedef kilom 54
Daha once bir takima girmedim
Kilo alma nedeni evlilik alisma sureci
Kilo verme nedeni hem sagligim hemde arkamdan konusanlara haddini bildirmek icin
Ev hanimiyim kardesim king boks egitmeni bende cogunlukla bu sporu ve platesi yapiyorum
Hoşgeldin canım. Ben de yeniyim inşallah vereceğiz fazlalıkları. Ve o konuşanlara da bildireceğiz hadlerini:sinirli:

Korkma benden sal kendini :KK70:
Ayıp tir yaf afedersiniz ama bu çakalliga kaçıyor azcık sen gel sinsi sinsi lafları birbir seç şikayet et mantık dışı sinsilik yani başlasam koymaz bana hayatta yapmayacağım davranış biçimi benim kafa o kadarına basmaz kötü hiçbirşey söylenmedi dün sadece gırgır vardı aramızda sakalaşma. Bak şu an hala okumuyorlarsa benim bu yazdığımı şikayet etmiyorlar sa benim adım trkan deil. Koymaz bana hadi istiyorum lan bu bana nasıl bisey:KK8:

Back
X