Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy daha bu nevresim takımlarını yıkayıp kurutana kadar yine cumartesi geliyor sonra yine değiştir kyıka kurut yine hafta sonu geldi kışın çamaşır kurutmak ne zor yaaaaaa :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Toplu yazayım dedim kızlar.
Kişi ayarlardan kapatirsa görünmüyor yanii Prolarda görmüyor..
Artı misafir olarak girip yine okurlar kii öyle bir çok takipçi var..
nasıl yapacam nereden kapatabilirim bilen var mı ?

Selamlaaar mutlu haftalaaaaaaaaaaar....
sivas'a gar yağıyor sonunda. Garı görüp kaymasam bari:confused::confused::confused:
Burda katliam olmuş. Banlar manlar. Biri hayrına şu iğdeyi özelden aydınlatsa ne mutlu olurum. O kadan saf salağım ki şu an:cry: Geçmiş de yaptım gene anlamadım.

geçmiş olsun canım:KK200:
Sagol canim gececek inşallah :KK200:
ayyy daha bu nevresim takımlarını yıkayıp kurutana kadar yine cumartesi geliyor sonra yine değiştir kyıka kurut yine hafta sonu geldi kışın çamaşır kurutmak ne zor yaaaaaa :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
Burdaki evimde balkon yok sayilir.nem iceri basiyo diye evde de kurutmak sıkıntı. Valla camasir yikamak istemiyorum.Burdan gidince bi odasini soyle utu ve kurutma odasi yapavilecegim bi ev turmak istiyorum.Ya da en olmadi bi kapali balkonu olsun.

Nare83 Nare83 kim ne dedi kiz sana:KK62:

Burdaki evimde balkon yok sayilir.nem iceri basiyo diye evde de kurutmak sıkıntı. Valla camasir yikamak istemiyorum.Burdan gidince bi odasini soyle utu ve kurutma odasi yapavilecegim bi ev turmak istiyorum.Ya da en olmadi bi kapali balkonu olsun.

yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad::mad::mad:

Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim :KK52::KK3:
Hoşgeldin canım, hikayemiz çok benziyor seni çok iyi anlıyorum..
Bak ben burası sayesinde 65lerden 57 leri gördüm daha da gidecek işşallah, sen de katıl bize..
Bir de ismin gerçekten arya mı?
Kızım olursa koymak istediğim isim :)

en iyisi kurutma makinası almak kışım çok zor :işsiz:

Back
X