- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463

Evetgünaydın canım 3 saat var aramızda, afiyet olsun,
bende gayet iyi hissediyorum kendimi,![]()

Genelde siz akşam menülerini verirken ben daha yeni öğlenden kalkmış oluyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetgünaydın canım 3 saat var aramızda, afiyet olsun,
bende gayet iyi hissediyorum kendimi,![]()
Sağol canım o zaman tünaydın arkadaşlarHeeeee
Günaydın o zaman![]()
Ben denedim bunu çok güzel oldu!! Hatta bu hafta yine yaparım belki
nasıl yapacam nereden kapatabilirim bilen var mı ?Toplu yazayım dedim kızlar.
Kişi ayarlardan kapatirsa görünmüyor yanii Prolarda görmüyor..
Artı misafir olarak girip yine okurlar kii öyle bir çok takipçi var..
Sagol canim gececek inşallahgeçmiş olsun canım![]()
Burdaki evimde balkon yok sayilir.nem iceri basiyo diye evde de kurutmak sıkıntı. Valla camasir yikamak istemiyorum.Burdan gidince bi odasini soyle utu ve kurutma odasi yapavilecegim bi ev turmak istiyorum.Ya da en olmadi bi kapali balkonu olsun.ayyy daha bu nevresim takımlarını yıkayıp kurutana kadar yine cumartesi geliyor sonra yine değiştir kyıka kurut yine hafta sonu geldi kışın çamaşır kurutmak ne zor yaaaaaa![]()
Sagol canim gececek inşallah
Burdaki evimde balkon yok sayilir.nem iceri basiyo diye evde de kurutmak sıkıntı. Valla camasir yikamak istemiyorum.Burdan gidince bi odasini soyle utu ve kurutma odasi yapavilecegim bi ev turmak istiyorum.Ya da en olmadi bi kapali balkonu olsun.
Nare83 kim ne dedi kiz sana
![]()
Hoşgeldin canım, hikayemiz çok benziyor seni çok iyi anlıyorum..Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim![]()
Ben listeye girdim bi kere
yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi![]()
yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi![]()
Ben listeye girdim bi kereO göbeği sana yediririm hanııım hanıım diyeydin
![]()
hoşgeldin IğdemBen listeye girdim bi kereO göbeği sana yediririm hanııım hanıım diyeydin
![]()
En güzel cevabı biraz daha zaman geçince o elbiseyi üstünde göstermekle yapabilirsin:)biriis bana bişiy dedi
agzını burnunu kıracaz toplanıniş yerinde
odası en son oda![]()
hoşgeldin Iğdem
ayni seyi yazmisizya masuma![]()
en iyisi kurutma makinası almak kışım çok zorSagol canim gececek inşallah
Burdaki evimde balkon yok sayilir.nem iceri basiyo diye evde de kurutmak sıkıntı. Valla camasir yikamak istemiyorum.Burdan gidince bi odasini soyle utu ve kurutma odasi yapavilecegim bi ev turmak istiyorum.Ya da en olmadi bi kapali balkonu olsun.
Nare83 kim ne dedi kiz sana
![]()
Nasıl kırıyorum ağzını bak yaaaa diye bir uçan tekme ataydın
birdee yaaaaaaaaaaa diyor uzatarakkk
nasıl giyiyon yaaaaaaaaa![]()
yok kız ne bozuluyorsun
okadar bozuldum ki