Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:okadar bozuldum ki
Amaaaan masumum ne bozulacan. Neler neler diyorlar. Mis gibi listedesin. Ama bak saydınımla aynı fikirdeyiz göbeği yedir ona:KK53:
Şaka bi yana sinir bozucu. Benim işte de bi abla var. Ne zaman görse klo almışsın diyor. Son 3 aydır her gün kilo alıyorum ona kalsa. Geçen gün kaç kilosun dedi. 75 dedim yok kız ben 75 im dedi. Abla ben 75 sem sen 100 sün 75 im ben dedim sustu:confused:

Amaaaan masumum ne bozulacan. Neler neler diyorlar. Mis gibi listedesin. Ama bak saydınımla aynı fikirdeyiz göbeği yedir ona:KK53:
Şaka bi yana sinir bozucu. Benim işte de bi abla var. Ne zaman görse klo almışsın diyor. Son 3 aydır her gün kilo alıyorum ona kalsa. Geçen gün kaç kilosun dedi. 75 dedim yok kız ben 75 im dedi. Abla ben 75 sem sen 100 sün 75 im ben dedim sustu:confused:
:KK70::KK70: iyi demissin Iğdem :-) agzina saglik

Iyi canım öksürük falan geçti ama karnında sancı var sürekli evimizde sıcak ama ustunude çok giydirmiyorum terler diye . Nasıl üşüyor anlaamıyorum hasta olduğundan beri dışarıda çıkarmıyorum
ooo kuzucuk bir kere hastalığı kapınca öyle oluyor canım benim kızda hala iyileşmedi artık evde tutamıyorum gönderdim kreşe ne yapayım nereye kadar gitmeyecek çocuk evde sıkıldı...

hoşgeldin Iğdem :KK54::KK37:
ayni seyi yazmisizya masuma:KK48:
Kalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerim:KK200:

Ben masum masum sayfaları okuyorum sonra karşıma neler çıkıyo suçlu ben miyim söyleyin hadi:KK45:
Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaa:deli::deli::deli:
7. takım kırmızı noktalı yayına geçer sanıyorum:confused:

:KK70::KK70: iyi demissin Iğdem :-) agzina saglik
bi de öpeyim:KK60::KK60::KK60:

En güzel cevabı biraz daha zaman geçince o elbiseyi üstünde göstermekle yapabilirsin:)

Nasıl kırıyorum ağzını bak yaaaa diye bir uçan tekme ataydın

yok kız ne bozuluyorsun:süslü:
seni kamcilamis. O lafi nasil yedireceginin hayalini kur :KK8::KK8:
elbiseyi giyip karsisina gecince moraran suratini izlicen daha dur:süslü::KK37:

sallaaaaaaa Masum yedircen o laflari :KK37::süslü:

:sopa::sopa::sopa::sopa: toplanın gidiyoruz:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

ayyyyyy sinirim zıpladı y ama görürrrr o
ya şirket kapanırsaaa karşılaşamazsakkkkkkkkkkkk:kızgın::kızgın::kızgın:

sosyal medyadan atarım ahahahaha:KK70::KK70::KK70:

en iyisi kurutma makinası almak kışım çok zor :işsiz:

Senin nezlinde bütün kızlara yazayım.

Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..

Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...

Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
Ahu060812 Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..

Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.

Senin nezlinde bütün kızlara yazayım.

Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..

Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...

Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
Ahu060812 Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..

Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.

bende alıcam kesinlikle yaaaa
valla 3 günümü alıyor yıka kutur ütüle

Back
X