- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
kızın nasıl oldu canım iyileşti mi iyice ...Geçmiş karanlıkzor çıktım işin içinden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın nasıl oldu canım iyileşti mi iyice ...Geçmiş karanlıkzor çıktım işin içinden
![]()
Kamçı derkenyok kız ne bozuluyorsun
seni kamcilamis. O lafi nasil yedireceginin hayalini kur![]()
Ben masum masum sayfaları okuyorum sonra karşıma neler çıkıyo suçlu ben miyim söyleyin hadidiyete odaklansan mi biraz
![]()
sallaaaaaaa Masum yedircen o laflari
birdee yaaaaaaaaaaa diyor uzatarakkk
nasıl giyiyon yaaaaaaaaa![]()
Amaaaan masumum ne bozulacan. Neler neler diyorlar. Mis gibi listedesin. Ama bak saydınımla aynı fikirdeyiz göbeği yedir ona
okadar bozuldum ki
yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi![]()
Iyi canım öksürük falan geçti ama karnında sancı var sürekli evimizde sıcak ama ustunude çok giydirmiyorum terler diye . Nasıl üşüyor anlaamıyorum hasta olduğundan beri dışarıda çıkarmıyorumkızın nasıl oldu canım iyileşti mi iyice ...
Amaaaan masumum ne bozulacan. Neler neler diyorlar. Mis gibi listedesin. Ama bak saydınımla aynı fikirdeyiz göbeği yedir ona
Şaka bi yana sinir bozucu. Benim işte de bi abla var. Ne zaman görse klo almışsın diyor. Son 3 aydır her gün kilo alıyorum ona kalsa. Geçen gün kaç kilosun dedi. 75 dedim yok kız ben 75 im dedi. Abla ben 75 sem sen 100 sün 75 im ben dedim sustu![]()
kızın nasıl oldu canım iyileşti mi iyice ...
ooo kuzucuk bir kere hastalığı kapınca öyle oluyor canım benim kızda hala iyileşmedi artık evde tutamıyorum gönderdim kreşe ne yapayım nereye kadar gitmeyecek çocuk evde sıkıldı...Iyi canım öksürük falan geçti ama karnında sancı var sürekli evimizde sıcak ama ustunude çok giydirmiyorum terler diye . Nasıl üşüyor anlaamıyorum hasta olduğundan beri dışarıda çıkarmıyorum
öyle miiii sağol canımmmAda senin kapalı zatennnn canım.
Çevrimiçi olduğunu görmüyoruz yanii![]()
Kalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerimhoşgeldin Iğdem
ayni seyi yazmisizya masuma![]()
Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaaBen masum masum sayfaları okuyorum sonra karşıma neler çıkıyo suçlu ben miyim söyleyin hadi![]()
bi de öpeyimiyi demissin Iğdem
agzina saglik
En güzel cevabı biraz daha zaman geçince o elbiseyi üstünde göstermekle yapabilirsin:)
Nasıl kırıyorum ağzını bak yaaaa diye bir uçan tekme ataydın
yok kız ne bozuluyorsun
seni kamcilamis. O lafi nasil yedireceginin hayalini kur
elbiseyi giyip karsisina gecince moraran suratini izlicen daha dur![]()
sallaaaaaaa Masum yedircen o laflari![]()
Şaka bi yana sinir bozucu. Benim işte de bi abla var. Ne zaman görse klo almışsın diyor. Son 3 aydır her gün kilo alıyorum ona kalsa. Geçen gün kaç kilosun dedi. 75 dedim yok kız ben 75 im dedi. Abla ben 75 sem sen 100 sün 75 im ben dedim sustu![]()
toplanın gidiyoruz
![]()
en iyisi kurutma makinası almak kışım çok zor![]()
bende başımı bi pastanın içine gömesim var regli gelmiyor fenalardayımmmŞu cheesecake i yemek üçün 50 kilo olup çatlayana kadan yiyesim var. Tutun beni
Senin nezlinde bütün kızlara yazayım.
Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..
Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...
Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..
Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.