- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Cok merak ettim ben degelmedi dahaaa sanırsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok merak ettim ben degelmedi dahaaa sanırsam
Vaytim bani bitmedi miBoş duranı Allah sevmez.Waytım yok ben silim etrafı
![]()
Burada 4 sene oldu ama Türkiye’den çıkalı 10 sene oldu , zor ama alışılıyor zamanlaCanım gurbet zordur kaç yıldır gurbettesin
Canım hoşgeldin gözlerimi Z aradı nasılsın
Babana geçmiş olsun inşallah
Aaaa iğde sen yokken 98.4 gördüm partimizi yaptık sen olmayınca ancak @Sarayca min müziklerine kaldik
Artık 89 olursan bu sefer kacarin yokparti sende
Şimdi izindeyim tekrar toparlaniyirum bakalım
Tekrar hoşgeldin hayrisim
Canım tam listeye girmusken bu durumu lehine ceviraglsyacaginaspor yap
![]()
Hosbuldum canim tartim saglam herkes tartiliyo esim mesela ayni kiloda kaliyo evimize gelenlerin coguda boyle birden kilo dususu gormedi benim aklima baska seyler geliyo insallah hasta falan degilimdir cocuklugumdan beri grip olunca kilom duser birden geri gelir nezleyim grip olucam buyuk ihtimallehoşgeldin canım tartın mı bozuk acaba
tabiiii canım , benim önemsememide hayretle karşılıyor beyle beyle bakıyor bana
ton balık aslında en iyi kurtarıcı ama çok sevmiyorum zorda kalırsam yiyiorum bende kıymalı yumurta yapma kararı aldım yanında bir kase yoğurt günü kapatırım...
senin oğluşların geldi mi yarı yıl tatili başladı mı ünv.. ?
yok kuzum sabah yeniden ban yedilerVaytim bani bitmedi mi
Aaaa neden yaayok kuzum sabah yeniden ban yediler
ayyyy hadi gözün aydınnnn ne özlemiştir şimdi yemekleriniiii , diğer oğlunda hayırlısı olsun aslında denizcilikte çoook iyi meslek ama ev yaşantısı yok eşimle benim bir arkadaşımız var kaptan önce ikinci kaptan olarak başladı sonra 1.kaptan oldu sınavlara girdi vs.. 3 ay gelmiyorlar ama fatma abla gezmediği ülke kalmadııı hep bize resim atar hayranlıkla bakarız..Yarın geliyor Kıbrıs takı inşallah canım öbür u bu yıl gitmedi denizcilik okuyordu bıraktı tekrar hazırlanıyor
Oğlum eşinle meslek taş olucak inşallah o istediği bölümü okuyor cok şükür
Börek tatlı mücver falan yapicam inşallah kuzum a gelsinde hayırlısı ilr
Olabilir bence kocasi sabotaj yaptiiiiiiiçime hamile olduğu doğuyorrrr![]()
aynı mevzular kuzum.sabah kazen de geldi bişeyler dedi.konu kapandı gitti.biz de kızların açılmasını bekliyozAaaa neden yaa
Hay Allah yaaaynı mevzular kuzum.sabah kazen de geldi bişeyler dedi.konu kapandı gitti.biz de kızların açılmasını bekliyoz
Vayy super baya zayıfsın168 boyum canım. Mayıs ayında geldi sanırsam buraya. Mayıs sonundan ekime kadan gitti
ayyy aman ikinci çocuğu istiyordu zaten gençken baksın yaşlanınca zor valla bidahaki aklım olsa erken evlenip erken doğrurudum hahahahOlabilir bence kocasi sabotaj yaptiiiiii
Ne güzel şanstı ama.Siteye bir girdim ki kırmızıyım ,altta konu okuyanları görüyorum ,üstelik madalyam da varAda kız bizim guruptakilerin çogu yemek yarışmAsından pro oldu .
He bi vatandaş şansından dolayı oldu adı lazım değil baş harfideynepnaz
Geçmiş olsun daha atlatamadınmı ?
Öyle diyeceğine sahipsiz bırakmasana burayı
Pişman oldum ya keşke kısır yemeseydim. Çok dolu dolu hissediyorum Midemi