- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alindim bilerek yaşlı seni..tahtından in beni yerine atasinar gör bak nasıl sevecem seniHerkese sevgi pıtırcığı oluyorsunBana gelince kan davalın,çenesi düşük,yaşlı,moruk
Kaybol gözüm görmesin seniAlmıyacağız seni takıma
![]()
Hahahaha nevosssss hanım senin gibi yufka böreği hupletmjyorum burda diyet yapıyorum de sonra yemek yarışması düzenleÇok yemişsin bir daha olmasın![]()
Yapılır mı şimdi bu bana ,kahve ve yanında çerez vardı,boğazıma dizdinEltime geçtim çay çerez koydu bende 2 bardak çay ictim
aaa canım çook geçmiş olsun yolunuz açık olsunkızlar benim kayınpederim memlekette hastalanmış zaten hep beraber çarşamba gitmeyi düşünüyorduk ama sanırım yarın yola çıkacağız kilomu bildireyim ben 61.7 yani sabitim, yarın bakabilirsem yazarım
Ben istemediğim sürece bir yere gitmem senı verelim zaten görmüyorsun önünüGözlüğüm yok beybisiSeni başka takımdan istiyorlar.
Biz de verdik gitti
![]()
Geçmiş olsun canımkızlar benim kayınpederim memlekette hastalanmış zaten hep beraber çarşamba gitmeyi düşünüyorduk ama sanırım yarın yola çıkacağız kilomu bildireyim ben 61.7 yani sabitim, yarın bakabilirsem yazarım
Çok geçmiş olsun saraycam,kızlar benim kayınpederim memlekette hastalanmış zaten hep beraber çarşamba gitmeyi düşünüyorduk ama sanırım yarın yola çıkacağız kilomu bildireyim ben 61.7 yani sabitim, yarın bakabilirsem yazarım
Karışık tost yerken miÖyle diyeceğine sahipsiz bırakmasana burayıYardımcı olsana Aus kaptana
![]()
Ne güzel şanstı ama.Siteye bir girdim ki kırmızıyım ,altta konu okuyanları görüyorum ,üstelik madalyam da var
Mğer tatlı tariflerinde aebenin altındaydım ,Kazen yanlışlıkla bana vermiş
Madalyayı alıp aebene verdi ama proluk kaldı benimle,yani aeben 2.el madalya kullanıyor,önce ben tadına baktım onun
Öyle diyeceğine sahipsiz bırakmasana burayıYardımcı olsana Aus kaptana
@Bonus un Allahım al o sütlacı içimden videosu iyi gider bunun üstüne
Dur sarılam sana...Hoşgeldin hemşerim.Lubye demenden anlamam lazımdı hataylı olduğunu![]()
Karışık tost değil baklava bile yesen olur,senin nefesin yine yeter ,bilgilerinden faydalanalım birazKarışık tost yerken mi![]()
Bana bir kere bile sarılmadınDur sarılam sana...![]()
Bende Hataylıyım kiiiiDur sarılam sana...![]()
Ha yani dediğimi ye , yediğimi yeme de diyorsunKarışık tost değil baklava bile yesen olur,senin nefesin yine yeter ,bilgilerinden faydalanalım biraz![]()
Gel sarilalimmm sıkı sıkıBana bir kere bile sarılmadın![]()