Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su an evet tecrubeliyim ve bana desturla yaklasiyorlar yine de kosullanma olmus sanirim icten ice bi korku yasiyorum. Yoksa cocuk bakmak buyutmek benim icin sorun degil kendim baktim buyuttum zaten kizimi da.
Bi arkadas bi daha dogursam kadin tutarim yanima bir ayligina demisti . O kadar mantikli ki. Ben de oyle yapacagim insallah
Ben demistim ;)) annem sorun cikarmisti

Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1 şekersiz çay
1 tb ekmeği
1 parca peynir 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara 16.00
1 yarim trabzon hurması 2 ceviz
Akşam 19.00
1 tabak salata
1 tane karnı yarık
1 kase yoğurt
Şu 2 lt oldu 3 e tamamlayacağım
Spor 3 mil leslie
1 saat normal tempo yürüyüş
Ausencia Ausencia @Ytmz

Ayyy bi 13 gun kaldi esimle soguk savasti hergun annem...ama annem haksiz esimin hic sucu yok agzini acip anneme tek laf bile etmedi...Allah esimden razi olsun..
Benim annem de asiri hassasti. Esimin annesi ve yigeni de geldiler evleri yokmus gibi. Annesi gunluk olaylari evirip cevirip dolduruyodu esimi. Karnim burnumda gece gece agliyordum sıkıntıdan. Annem onlara mi bana mi hizmet edecegini sasirmisti bi yandan. Bi yandan esimin sacma tavirlari. Ayy hatirladikca boguluyorum. Pismanim basip gitseydim annemlerin yanina orada dogursaydim diyorum en azindan kafam rahat olurdu.

Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1 şekersiz çay
1 tb ekmeği
1 parca peynir 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara 16.00
1 yarim trabzon hurması 2 ceviz
Akşam 19.00
1 tabak salata
1 tane karnı yarık
1 kase yoğurt
Şu 2 lt oldu 3 e tamamlayacağım
Spor 3 mil leslie
1 saat normal tempo yürüyüş
Ausencia Ausencia @Ytmz
Menude sporda sahaneee canimm:rapci:

Ben de kol fazla çalışıyorum tabi baya iri kollar ama yaparken tutuluyor gibi oluyor esneme hareketlerimide yapıyorum ama niye oluyor anlamadim:KK15:
Canım başlarken ve bitince esneme hareketi yap muhakkak bir de protein alımını çalışmadan sonra yaparsan iyi olur, hiç olmadı bir muz ye potasyum kasları rahatlatır

Esim de benim kadar yoruldugu icin bir sey demiyor. :ıslık:
Yaaa tek cocukla kalmak istediğimde insanlarin bana yaklasimi dunyanin sonu gelmis gibi davranıyorlar bunu bi turly anlamıyorum..
Biraz kizimla esimle gezmek istiyorum yeter evde dur dur bunaldim ...Allah herkesin evladina uzun ömür versin benimkinede...:dua::dua:

Back
X