- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyup takıp edıyorm canm da katılmadm henuz.cunku ılk sayfadakı sartlar agır yanı yapamam hepsını.hele sporu hıc yapamam cunku benm kız cok mız mız yanından ayrılmamı ıstemıyo yemegı zor yapıyorm.bırde sen dıyet yaptıgın halde sutunu nasıl koruyosn ya ben deneym dedm sutum azalmaya basladı gogsum dolmamaya basladı.o yuzden bıraz daha mı dursam dedm.kafam karısık.F Fatimasevket canın nerelerdesin gelsene buraya
daha iyiya ısınırsın tatlım.var var olmaz mı.ama bugün ev çok soğuk sanki evin içine kar yağıyo, ağzımdan buhar çıkıyo.nasıl yapcam spor bilmiyom.![]()
tamam yapıcam mortim sen yeterki istedaha iyiya ısınırsın tatlım.
şu önemli ve zor dönemlerde morti bile olsak her şey takım için herşey takım için.........tamam yapıcam mortim sen yeterki iste![]()
canımsınşu önemli ve zor dönemlerde morti bile olsak her şey takım için herşey takım için.........
bu diyetten yapalımmı
şimdi şöyleki hani hep perşembeye yaptıgımız son kozlar varya bu sefer perşembeye bırakmayalım.karbonları şimdiden keselim.moralleri fulleyelim dereceye kilitlenelim ateşşşşşşşşşşşşşş![]()
bu hafta yine yine yine derece yapalım
üzerinede kapak kapatalımmmm![]()
Heee kızlardan biri sürekli spor yapıyorsun gibi geliyor dedi, avatari değiştirdimhepfit canim oooo alev alevsin yakiyorsun ortaligiii
aa annenler mi oradaydı sanki ?
çocuklara başarılarr ne güzel enişte ile baş başa kaldınız desene ilk günler gibi :)
bende aynı ikizler büyüdü 4. sınıfa gidiyorlar
bende iş güç çalışmaca
kilo alıp vermece :)
Hosbuldum ordekimKuzum benim hoşgeldin:)
begum75
nassin begusumm?
Miuyu sormussun bi ara gozum dondu şortlar aklima geldi ben yedim miuyu
hepfit geldinmi laa höpföt
iyiyim sukur iyi olur ins bazi seylerde.
Hersey buraya yazilmuyor yazilamiyor bazi seyler oturuyor insanin icine en yakinina bile diyemiyosun.
Daha iyiyim ama.
Kendi sıkıntımı unuttum takımla :))
Çok şükür AdaşımFıstık gibi hatun olma yolunda debeleniyorum
![]()
![]()
Daha bu sabah eşim kız sen iyice Fındık kurdu oldun diyip durdu![]()
![]()
85 kgluk kurt mu olur len dedim gülüyor
Bende hala ütüye başlayamadım![]()
![]()
ama bu sefer kesin gidiyorum
![]()
oo sninkilerde kocaman olmuş.
aa annenler mi oradaydı sanki ?
çocuklara başarılarr ne güzel enişte ile baş başa kaldınız desene ilk günler gibi :)
bende aynı ikizler büyüdü 4. sınıfa gidiyorlar
bende iş güç çalışmaca
kilo alıp vermece :)
Anladım canım demek ki senin sütün yiyerek artıyor diyet yapma kuzum o zamanOkuyup takıp edıyorm canm da katılmadm henuz.cunku ılk sayfadakı sartlar agır yanı yapamam hepsını.hele sporu hıc yapamam cunku benm kız cok mız mız yanından ayrılmamı ıstemıyo yemegı zor yapıyorm.bırde sen dıyet yaptıgın halde sutunu nasıl koruyosn ya ben deneym dedm sutum azalmaya basladı gogsum dolmamaya basladı.o yuzden bıraz daha mı dursam dedm.kafam karısık.
Bol su iç
Hosgeldiniz
Hoşgeldiniz
Artidayim dedin diyeoyyy gel buraya ben de seni özledim canım benimmm
Hoş buldum daktirimmenülerin süperdi takip ediyom seni
Hosgeldiniz
Aaa niye mod düşüyormuş cumaya ne kaldı surda
Ama ama benim gittiğimi düşünmüşler esram
Kiymetlimisss bırakma eltinde
Ben pro yapıyorum bana katılan var mi
17 'sinde gelecekben de yoktum dün
Teşekkür ederim, gidemedim daha
Hoş buldum canim![]()
ayy buda olur hemide ne kaa güzel olur
nasılsın?hoşbuldukk güzelimm![]()
hepfit eve gidince bana ust bacak olcusu verirmisin?
Ablam ust bacagina takmis durumda.
Roberto carlos gibiymis![]()