- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Hımm özel bir durum tabi haklisin canimSezaryen Doğum olduğu için spor yok şimdilik canım onun yerine öğün atladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm özel bir durum tabi haklisin canimSezaryen Doğum olduğu için spor yok şimdilik canım onun yerine öğün atladım
çalışıo musun canikoBen o kadar yapamam kibitik bi halde eve gidiyorum
![]()
Dikkat et yakamoz canım akşama yumurtayla menemen gbi bişeler ye acıkırsın yumurtadan bişe olmaz tok tutar afiyet olsun spor yok muSlm hanımlar menü bildirimiAusencia
Kötü bişey yedim
Kahvaltı öncesi 3 kayısı
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Çay
13:30 da bir kuruvasan ilk kez yaptım dayanamadım yedim maalesef
Ama akşam yemeğimi iptal ettim o yüzden
16:30 bir ayva yedim
3 lt su
bence gayet iyi olur yersen güzel menü canın spor yok muBugün şimdiye kadar
1 tavada yumurta
Yarım domates
1 k.k beyaz peynir
1 dilim salam
1 sütlü kahve
Ara
1 yeşil elma yedim
Akşama ne yesem kızlar?
Yumurtadan bıktım
Salata artı ızgara et nasıl olur? Yanına da yoğurt?
Akşam niye yemek yemiyorsun canimkahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin
öglen
100 gr et döner
az salata
ayran
akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile
Geçmiş olsun cnm sezeryan zorSezaryen Doğum olduğu için spor yok şimdilik canım onun yerine öğün atladım
harika olmuş masumm afiyet olsun menü güzell et döner lavaşsız yedin dmiikahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin
öglen
100 gr et döner
az salata
ayran
akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile
Süper olurBugün şimdiye kadar
1 tavada yumurta
Yarım domates
1 k.k beyaz peynir
1 dilim salam
1 sütlü kahve
Ara
1 yeşil elma yedim
Akşama ne yesem kızlar?
Yumurtadan bıktım
Salata artı ızgara et nasıl olur? Yanına da yoğurt?
Şişmişsindir canım o kadar ağır işeÖhüüüüüü ne güzel aynı kilodaydık me güzel beraberce 56 olacaktık eşşek kafam yaa
Ama ödem de var sanırım kollar bitik
Yürü be esram yaza incecik olacaksın, o ıvır zivirlar sana ince olmanın verdiği hazzı yasatamazMisafirliğe geçtim komşuma kurabiye poğaça falan yapmış çerez falan sadece çay içtim ye falan dediler hi hi yiyorum dedim![]()
kahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin
öglen
100 gr et döner
az salata
ayran
akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile
Anladım canım iyi yapmışsınızYok canim buyuyen bisey degil bi de tayin durumu var o netlessin araya sikistirmayalim dedik.13.5 aylik oglum
Memurum canim ama iş yerim uzak 1 saat gidiş 1 saat gelişçalışıo musun caniko
ozaman bravo size ya hem iş hem ev hem temizlik hem çocuk hem yemek bide spor alkışlar çalışanlara vallahiSüper olur
Şişmişsindir canım o kadar ağır işe
Yürü be esram yaza incecik olacaksın, o ıvır zivirlar sana ince olmanın verdiği hazzı yasatamaz
Kuzu moralin bozuk diye mi böyle yedin
Anladım canım iyi yapmışsınız
Memurum canim ama iş yerim uzak 1 saat gidiş 1 saat geliş![]()
Ay hiç okumadım yazmadi sanki hiçcakil80 nerelerde ya
ozaman bravo size ya hem iş hem ev hem temizlik hem çocuk hem yemek bide spor alkışlar çalışanlara vallahi![]()
Kız gel bi öpesim geldi tabiki bir kaçır iki kaçır olacak iş değil onun yerine sağlıklı ara ogün yapmak daha mantıklıSüper olur
Yürü be esram yaza incecik olacaksın, o ıvır zivirlar sana ince olmanın verdiği hazzı yasatamaz
Çocuk yok kızmalipina ile nevreste dogurttular
bi gün içinde hamile kalıp doğurdum
![]()
Kız gel bi öpesim geldi tabiki bir kaçır iki kaçır olacak iş değil onun yerine sağlıklı ara ogün yapmak daha mantıklı
Ayyy o kadar zır spor yapıyoruz dimi 1 poğaça ile heba edemem burda olmanın sorumluluguda çok onemli
Akşam niye yemek yemiyorsun canim
Geçmiş olsun cnm sezeryan zor
harika olmuş masumm afiyet olsun menü güzell et döner lavaşsız yedin dmii
Süper olur
Çok zor tabi canim hayirlisi olsun ins. Ayy o zamanlar ne kadar gereksiz yere üzülmüşüm dersin ins.
kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
haftaya cumada son zaten![]()
@Ytmz canım lavaşsız yedim
Ayyy canım hayırlısı olsun hakkında Rabbim Bı kapı kapatır bu kapı acar hayırlısı olsun canım
kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
Masumm çok az değil mi bu menü?kahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin
öglen
100 gr et döner
az salata
ayran
akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile
Kız gel bi öpesim geldi tabiki bir kaçır iki kaçır olacak iş değil onun yerine sağlıklı ara ogün yapmak daha mantıklı
Ayyy o kadar zır spor yapıyoruz dimi 1 poğaça ile heba edemem burda olmanın sorumluluguda çok onemli
Ayyy valla bazen eve gelmeden, nasılsa ertesi gün işe gidicem orda yatsam diye düşünüyorumdoğurtur onlar darısı sana inş bebiş olsun çocuk olmasa bile zor yani akşama kadar çalışıyosun
Kız öpmeyi unuttum@hepfit