Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım miuya nesaj atmistim burda tanitmadim kendimi hemen anlatayim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
28 yasindayim malatyaliyim biliyon :KK66: dogma buyme sonra uni falan disrda evlilik disarda olunca memleketten uzak kaldik.
Izmirde yasiyorum.34 aylik bir kizim var 2 ay sonra 3 olacak insallah
Ozel bir kurumda kimya ogretmeniyim

Boyum 1.68 kilo
Sali gunu
Eki Görüntüle 2096685
Bugun
Eki Görüntüle 2096687 :halay::halay:

Oooo boy güzelmiş :rolleyes: boya göre kilon çok durmuyordur:KK37:
ben doldurdum ilk şişeyi ya allah :halay:

Gazamiz mübarek olsun:KK71:

Oy canım benim, bizimkilere diyeyim arkadaşım bana tatil verdi yarın tartı günüm ödem atmam lazım diye

:KK49::KK49::KK49:
Gerçi çalışma derler de benim içime sinmez
Kuzu ne oldu bir de biliyor musun, işte eski tayt pantolonlarımı giyiyorum, dün bir tanesini giydim ama azıcık oturup kalkarken belim açıldı,gece baktım S beden olanlardanmış(10 sene önce almıştım unutmuşum beden falan) bugün de m bedeni giydim bol geldi, hedefe doğru gidiyorum
:KK76::KK76::KK76:
Eşinle olanı okudum, kilo verince daha da güzelleşmişsindir o yüzden kıskanıyor bence
:halay::halay:

Bak sende 1 beden küçülmüşsün ama farketmemissin :KK73: daha önceki diyet sürecimde de yapmıştı kiskanclik:KK67:

Herkese selam!!
:KK45::KK45:
Nasılsınız kızlar? Ben çok Yorgunum sabah yataktan çok zor kalktım, tartı bana +700 gram gösterdi dünden beri, deli mi ne? Ama sanırım ödem vs çünkü dün cıs cos kaçamak yapmadım yani 700 gramlık yemek yemedim, verdiğim menü haricinde tek lokma yemedim, o yüzden içim rahat ama tabi bugün de dikkatli olacağım
:KK45::KK45:
kuzum ödem kesinlikle
kaslardaki ödem
hiç takılma sen ona:KK15:
:63::63::lülülü:beeenn öpücük yok mu gözümün önünde aşk yaşamacalarrr:KK12::KK42:
hoxmase060hlgf9-1-gif.1318478
yerim seni ben kıyamaz miusu büşraya
valla takıma nazar değdi gerçekten bu hafta herkeste ödem var anlamadım gitti ya herkes mi artı olur anacığım suyundan mı ne gerçek nazar değdirdiler bize
sen rahat olsana büşra:KK59:
malesef salata yapip getirmedim bugun sut yogurt idare edicem
Hatta
Kuru kayisi 1 tane 3 tane kuru uzum 3 tane kuru siyah uzum 1 incir sutun icine attim yedim su an cok iyiyim :cool:
oh afiyet olsun gayet iyi
Hadi bakem su için insin ödemler
Eki Görüntüle 2096684
:KK50:içelim dedim ve içtim bile oh misssssssssssssssss

kuzum ödem kesinlikle
kaslardaki ödem
hiç takılma sen ona:KK15:

hoxmase060hlgf9-1-gif.1318478
yerim seni ben kıyamaz miusu büşraya

sen rahat olsana büşra:KK59:

oh afiyet olsun gayet iyi

:KK50:içelim dedim ve içtim bile oh misssssssssssssssss