• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya cuma 59 olur gibi geliyor ucundan :rapci::rapci:
eveetttttttttttt:rolleyes:
Bende daha fazla bekliyordum olmuyor kuşum ya çooook hareketsizim çok buna bağlıyorum az kilo vermemi
aslında az değil yakamozum
tam kıvamında haftalık eksi için çoook iyi
istikrar var çünkü unutma
sen emziriyorsun ya hani o yüzden dahası gidebilir gibi geldi
ama bu gayeeeet iyi ve sevinilecek bir eksi:p:21:

Günaydııııın 7. Takımın güzel hatunları
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum malum karne günü ve hazırlık yapmama lazım yarın sabah yola çıkıcam Allah izin verirse @MiuLego bebişim bugünde pek aktif olamam memlekete gidince daha sık görüşürüz orda daha fazla vaktim oluyor çünkü
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta : 67.1
Fark : 700 gr
Yüzde : 1

Tebrikler canım

Günaydııııın 7. Takımın güzel hatunları
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum malum karne günü ve hazırlık yapmama lazım yarın sabah yola çıkıcam Allah izin verirse @MiuLego bebişim bugünde pek aktif olamam memlekete gidince daha sık görüşürüz orda daha fazla vaktim oluyor çünkü
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta : 67.1
Fark : 700 gr
Yüzde : 1

Gayet iyisin canım ... 500-800 arası diyetin yolunda gittiğini gösterir ... ha bazen üzeri gelir bal kaymak olur :KK200:

Cok iyi almışsın kaptanicem bu hafta diren aussss 70 e

Aynennn makbuş
Resmen 70 e direniyorum :KK49:

Ohh tam kıvamında :KK66:

Sensin kıvamında :KK15:

Gayet iyisin canım ... 500-800 arası diyetin yolunda gittiğini gösterir ... ha bazen üzeri gelir bal kaymak olur :KK200:

Aynennn makbuş
Resmen 70 e direniyorum :KK49:

Sensin kıvamında :KK15:
Sağol ausum maşallah sende ucuz atlatmışsın bir haftayı daha :) hayırlısıyla az kilo ile zamanında sağlıklı minnoş bi Bebişle sonlansın hamileliğin inşallah :KK200::nazar:

Back
X