- Emoji Skoru
- 14.377
- Puanlar
- 158
İnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilimAhahaha canım bıraktığım an alıyorum o yüzden burayı hayatta bırakmamsen ne durumdasın çok aşmamışsındır inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilimAhahaha canım bıraktığım an alıyorum o yüzden burayı hayatta bırakmamsen ne durumdasın çok aşmamışsındır inşallah
![]()

Ben perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkmaBen şimdi gidim tambuğday alim bari,bugün başlayım.korkuyoruummm![]()

tamam kuzum.öyle yapalım.akşam ekmek yemem amacanom 2 yumurta da olabilir sıkıntı yok
ama 2 güne bir tartılacağız sadece bu haftalık hatta hergün bile olabilir
çünkü kontrol ederek gitmeliyiz deniyoruz sonuçta
ben fayda sağlayacağından çok eminim
Hoşgeldinizİnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilim![]()
tamamBen perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkma![]()
başla başla korkmaaaaaaaaBen şimdi gidim tambuğday alim bari,bugün başlayım.korkuyoruummm![]()
akşam ekmek yok zaten kuzucumtamam kuzum.öyle yapalım.akşam ekmek yemem ama![]()
olacakplanımda haftada iki gün pilates 3 gün yürüyüş ve diyet var . inşallah ramazana kadar bi 15 kilodan kurtulurum![]()

Ayyy ben mortilik yapamiyom sen seç@hepfit ortiyiz demiii mortiler kim olsunnnn bu hafta fena gelecemmm
Isındım ,tartılmak için soyundum geri üşüdümahahahahahah ahahahhahaha
donun çözülsün bekliyoruz
![]()

hoşbukdukkkHoşgeldiniz![]()
Kaptanim salıyı al ben salıdan beri burdayımmmbravoooooooooo harika rakam canımcım hayırlı olsun
bize başladığındaki kilon ne idi kuzucum 2 gün önceki kilon? onu başlangıç kilosu alıcam önemli
Ben carsamba persembe haric 2 dilim yiyorum.gerci bu hafta cok arti olunca pazartesiden beri yemedim belki de pazarBen perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkma![]()

@ada81Ayyy ben mortilik yapamiyom sen seç![]()
mersi canımHastalıkta + değilsin en azından kuzumtebrik ederim
abbowwww tebrikler
Hayırlı cumalarrr![]()
Kilomu unutmuştüm .buldum5 ocak cuma 71.5Eki Görüntüle 2092957 12 ocak cuma Eki Görüntüle 2092955
Fark 1800haftaya inşallah 68 67 görürüm
![]()
fark 800 Buyuk oynuyak dur bakalim kim cok veriyorAyyy ben mortilik yapamiyom sen seç![]()
Teşekkürler kuzum
İnşallah canım eder eder merak etme devam
Evet kaptanım durmak yok o 51 buraya gelecek![]()
ilk hafta sebebiyle ben verebilirim belkimBuyuk oynuyak dur bakalim kim cok veriyor