• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasın canım çok güzel tebrik ederim :KK9::KK73:

O ne beee :oha::KK57:gözler şaşı:KK45:Muhteşem maşallah maşallah bize de Yarabbim inşallah :KK70:ben 3,5 istemem ama olsun :deli:Tebrikler canım :KK9::KK9::KK73::rolleyes:

Ahahahaha kaşınma ördek sen hala konuşabiliyor musun ölmedin mi ki yedik seni :KK30::KK70:

Tebrikler canım olsun güzel rakam:KK9::KK73:
Çok teşekkürler cnm

@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak

Handeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canim güzel kilo vermişsin ama yinede kacamaklara dikkat et önemli olan sağlıklı beslen vücudun güçsüz ve bitkin düşmesin kastan değil yağdan verelim kiloları sporda yapiyorsun ins. Daha iyi olur
InşaAllah inşaAllah esram, ama iste birden girince diyete nefsim cok istedi cis coslardan yerken acayip mutluydum ama yedikten sonra binpisman
Daha dikkat edicem inşaAllah
Sporuda arttirirsam daha iyi olacak inşaAllah :KK68:

@MiuLego kuzum bugun listeyi paylasima biraz gec tasisan olur mu.su tayin isi bi netlessin.cikarsa izne ayrilcam ya.eger son.paylasim saatine kadar belli olmazsa yapacak bisey yok.paylasim yapmam belki ama cuma kilo bildiririm bi sekilde.

ben ne sağa ne sola begümüm , dön dön dur tüm gece .. .uyku tutmuyor hiç .

he ya ... senin oğlun maşallah koca delikanlı .... sende yanında ablası gibi :nazar:
teveccühünüz efenim :KK36:
ayy dönme dolap gibi oldun desene:confused:işin zor ausum büyüdükçe uslanır inşallah:KK45:

@MiuLego kuzum bugun listeyi paylasima biraz gec tasisan olur mu.su tayin isi bi netlessin.cikarsa izne ayrilcam ya.eger son.paylasim saatine kadar belli olmazsa yapacak bisey yok.paylasim yapmam belki ama cuma kilo bildiririm bi sekilde.

aynen canımcım aklımdasın

son ana kadar bekleriz gerekirse

haber gelmezse izne ayırmayız.. dediğin gibi haftaya da kilo bildirirsin artık öyle olur en kötü tayininiz çıkarsa.. o kısmın sorumluluğu da sende olur..
:KK200:

Back
X