• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgili kadinlar klubu uyeleri
Sevgili 7.takimin canlari
Bizi uzaktan yakindan izleyen cooook degerli misafirler
Ben hande yani Shut Up hande
Cok ozel bir sebepten dolayi kazeninde bilgisi dahilinde acilen uyeligimi iptal etmek zorunda kaldim ve hemen bu uyeligi aldim.Bireyselde 1.olmusum ne mutlu takimima.Shut Up uyeligim kapandigi icin bu uyeligimde bireysele basari hikayesi yazicam bilginiz olsun.
Hic belli etmedim haa kendini... kiz niye iptal ettiysen acik acik kendini belli ettin yine:KK70:

:D
Bugunku tarti fotomu telefon ters kaydetmis.ama tersten de duzden de ayni kilo :KK70:
Ahahahah hakkaten heee aynı tersten düzden

Ben de benimkini koyayım kız

:KK70::KK70:bende elinde kalacam bi gelin ciksada gitsin diyecen :KK70:
Ay ada sen hep yamacımda kal
Önümüzdeki hafta sen bana halay çektirirsin kiiii
Tamam yemem
Elveda kurabiyeler, elveda püsküüütler
Merhaba Karatay teyzem
Ha şöyle :rapci:
Biz yemiyoz ölmüyoz da :rolleyes:

Bugünkğ tartım

FF885B9B-D739-408B-856A-62523CE6461E.webp

Biz beraber güçlüyüz ve güzeliz
İyi ki geldin takıma:KK200:ve listede hiç üzmedin ve üzmeyeceksin de eminim:KK200:
Iyiki kuzum ilk üyeliği aldım tabi nasıl bi yer bilmiyom:KK57: bir hafta kadar sanırım bdv takildim :KK70:sonra şura ne ki bura neki derken bide baktım takımlar :confused: inan hic bi takımı açıp bakmadım direk 7. Takım girdim :cool: maşallahı var takiminda gerçekten :KK9::KK9::KK9: iyiki gelmişim

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 553. EtapEn Büyük TÜRKİYE
( 12 - 19 Ocak)

TAKIM DERECELERI

1.......%1.531...... 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK37:

2.......% 1.437....... 9.TAKIM:sampiyon::sampiyon:
:KK36:
3.........%0.975.......12.TAKIM:sampiyon:

:KK36:

BIREYSEL DERECELER

1....%4.97....... Shut up (7. Takim):sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK200:

2....%4.05.... niloyabebe(12.takim):sampiyon::sampiyon:
:KK200:
3.....%3.12.... bilinmeyenkullanici(4.takim):sampiyon:
:KK200:

vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bu nasıl güzel bir tablodur vay arkadaşşşşşşşşşşşş

herkese kocaman tebrikler kalpler böcekler yahuuuuuuuuuuuu

harikasınız gurur duydum yine

yine mi çiçeğiz yine mi güzellllllllllllll

@shut up harkasın beeeeeeeeeeee benle morti olan bireysel 1 oluyor arkadaş nasıl yeneyim ben sizi :KK34:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Ben yeni halaya yetiştim .
Tebrikler kızlar,hepinizin midenizin ,nefsinizin hakkıyla ,iradenizle yine 1 olduk,daha doğrusu oldunuz:KK53:

Iyiki kuzum ilk üyeliği aldım tabi nasıl bi yer bilmiyom:KK57: bir hafta kadar sanırım bdv takildim :KK70:sonra şura ne ki bura neki derken bide baktım takımlar :confused: inan hic bi takımı açıp bakmadım direk 7. Takım girdim :cool: maşallahı var takiminda gerçekten :KK9::KK9::KK9: iyiki gelmişim
:KK23::KK22::KK33::rolleyes::KK74:

Back
X