• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şahane menü şahane bide suyu yazsan spor yapsann huhu diyecek tartı sana
Tatlisko günde 3 litre su içiyorum garanti:halay: yarından itibaren düzenli spor yapacam insallah evime geldim kizkardesim de kalıyordum malım arabistanda hem havalar soğuk hem tek başıma gidemem parka yürümek için evde yapıyorum :spor::spor::spor::spor:

Kasap beni bırakmaz bi kerem:KK53:
Kaçırırım:KK53:
:KK57:
Kurabiye ne?
Flavır kim?
Merhaba ben çiçek, kurabiye sevmem, püsküüt yemem tanıştığımıza memnun oldum
:KK23:
Hah şöyle yaaaa:rapci:
Sen içimi okuyorsun herhalde :KK200:
Size akıl danışacaktım sonra çekindim :110:
300 gr gitti sadece :KK43:

Kaçamaklarım oluyor işte :KK43: metam iyi aslında ama bilemiyorum ne yapsam :110:

Spor yapıyorum hergün en az 1000 ip biraz bölgesel oğlumdan fırsat buldukça daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum
Kaçamak yapmayacaksın canım al yaptın dda noldu tadı mı kaldı şimdi
O kaçamakları yapmasan kısa sürede varacaksın
İnan bugğn 1.3 verseydin o kaçamakları yerkenki halinden daha çokzevk alacaktın:KK36:
:KK9:Yine yine yeniden birincimiyiz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hepinizi kocaman tebrik ediyorum kocamaaaaaaannnn öpüyorum çok seviyorum sizi :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK75::KK71::KK75::KK75::KK71::KK9:
Eveeeetty :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Tatlisko günde 3 litre su içiyorum garanti:halay: yarından itibaren düzenli spor yapacam insallah evime geldim kizkardesim de kalıyordum malım arabistanda hem havalar soğuk hem tek başıma gidemem parka yürümek için evde yapıyorum :spor::spor::spor::spor:
Aa ben arabistan hep cayır cayır yanıyo diye biliyodum ekvatorda diye, demek orası da soğuk yapıyomuş:KK45:

Sağol kuzum ilk iki ay sırtım ağrıyodu o geçti bu sefer kulunçlar başladı. sabahları bişey yok, öğlen spor yapıyorum bir iki saat sonra kulunçlarım ağrıyo.uzanıp dinlenince hafifliyo.akşamları ızdırap after party:deli:
Doktora görün de bakalım inşallah önemli bir şey değildir :KK15:

İnan bugğn 1.3 verseydin o kaçamakları yerkenki halinden daha çokzevk alacaktın:KK36:

Eveeeetty :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kaçır beni dağa kaldır:KK4::confused::confused:

İvet çok haklısın :KK42:
Sence 45 e kadar insem abartmış olurmuyum :110:

Cuma şeysi (Karatay iptal)
Sabah 7.00 iki kuru kayısı bi ceviz

Öğlen 13.20
Ton balıklı salata
Bi dilim tb ekmek:işsiz:

Arada dukan birası

Saat 18.00 bi incir bi ceviz

Akşam 19.30
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak yoğurtlu kereviz salatası