Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego

Günlük Menüm
Sabah;
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dlm çörekotlu peynir
  • 4 roka
  • 2 ceviz
  • 2 dlm tb ekmeği
Öğlen;
  • 1 tabak menemen(kışlık konservelerde)
  • 1 küçük kase yoğurt.
  • 2 dlm tb ekmeği
Ara;
  • Sütlü kahve
  • 10 badem.
Akşam;
  • Mercimek çorbası
  • Kırmızı lahana salatası
  • 1 dlm tb ekmeği.
Ara;
  • 1 Portakal

Uzun aradan sonra ilk defa menü yazdım, eskiden sıkıcıydı, şimdi yine sıkıcı :KK53::KK53:
Diyetisyen menumusu abla bu
5 dikim ekmek var akşam hem çorba hem ekmek var geç saatte meyve var 5 dilim ekmek çok mu çok geldi bana o yüzden soruyorum abla

Haftanin 5 gunu 45 dak bolgesel ( Jillian.dan bir araya topladiklarim ) 3-4 gunde Leslie 3 mile . Sende nasil gidiyo ?
Valla henüz kas çalışmaya başlamadım şöyle 52 kiloya düşeyim listeden cikayim kaslarimin canına okuycam:rapci: sadece leslie 3 mile ya da yürüyüş yapıyorum sismiyim diye:KK45:

Diyetisyen menumusu abla bu
5 dikim ekmek var akşam hem çorba hem ekmek var geç saatte meyve var 5 dilim ekmek çok mu çok geldi bana o yüzden soruyorum abla
Kaç yaşındasın kız, ne ablası :KK53:
Kuzu bende bı dünya diyetisyen menüsü var :KK53:
Ben çok yerim :KK37:

432358D4-6302-4318-9B3C-AEEE27056621.webp
Mortim sporun dibine mi vurmuş benim tüm gün çalıştığım zamanda :KK34: @Ytmz
heheee budaha başlangıç bak kuzucuğum sana ne göndericem bak bunların hepsi bahçemden birdalı bile dışardan değil bnm mahsül:)tere roka maydanoz yeşil soğan sarımsak ıspanakta var marulda yeşil turp

Minnoş takimima menü vermeye geldim.Bu iki hafta beni de menulerimi de idare edin biraz karisiklik olabilir ozellikle saatlerde.

Sabah 11.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
Az sütlü nescafe

Ara 15.30
Yarım ayva

Akşam 20.00(gec oldu.misafirlikteydim yine mükemmel pastali borekli sofra vardi )

1 kase tarhana corbasi
1 tane az bulgurlu kiymali lahana sarmasi
5 sarmanin da lahanalari (icini oglum yedi)
1 yk tursu kavurmasi
1 bardak sekersiz cay

Simdi yesil cay

Su 2lt

Spor maalesef.
Ama dun 60 dk yürüyüş =60 pan vardi @nehirnil111 @MiuLego
Whiteblacklife Whiteblacklife
Toplanmaya devam..
Akşam geç olmuş Berna turşu kavurması için yarın odem çalışması yap emi kuzum onun dışında güzel menü

Back
X