Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş uyudu oğlan uyanık ama sporum u yaptim menüm iyi şükür içim rahat bide kocam geldi
Oooooooooo misler gibi temiz vicdanlaBebiş uyudu oğlan uyanık ama sporum u yaptim menüm iyi şükür içim rahat bide kocam geldiküsmüştük ya falan filan
Inş küslük çok kötü insanın bir tarafı hep eksik kalıyor ağrıyor sanki iyi geceler canimOooooooooo misler gibi temiz vicdanla
Kocayla barış sağlayarak
Huzuuurla uyu kuzucum
Aynen kuzum hele ki eş ile çok zordur.. bilemem ama tahmin sadece..Inş küslük çok kötü insanın bir tarafı hep eksik kalıyor ağrıyor sanki iyi geceler canim
Yapma yaSen var yaaa
Çok çok özelsinNevreste
Kızlaaar nevonun mezunlar başarı hikayeleri başlığındaki yazısını okuyabilirsiniz.. canım benim harika bir yazı yazmış yine naif tatlı diliyle![]()
Tmm kızBadem çiğ badem ama![]()
Kardeş memleket neresiBende bi gideyimde 1.ler sirlarini paylasiyora yazi yazayim bari
Tmm kız![]()
Ooo şampiyonnnnnn yaz hakkındırBende bi gideyimde 1.ler sirlarini paylasiyora yazi yazayim bari
06 vatanKardeş memleket neresi![]()
Yok yine çıkaramadım..Ama bir aşinalık var...En azından mekanı biliyorum..06 vatan
7.takim mekan
Ne güzel dedin be tuttum bu sözü06 vatan
7.takim mekan
Ha gayret nevooooYok yine çıkaramadım..Ama bir aşinalık var...En azından mekanı biliyorum..![]()
İpucu versenizHa gayret nevoooo![]()
Takım yüzdeleri uçuranıııİpucu verseniz![]()
Tamam buldumTakım yüzdeleri uçuranııı
Bu haftanın bireysel birincisiiiiii
![]()