Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende de var
Çizgi çizgi
Karşılıklı gösterelim gece uzun:confused:

Ahahahha sen yemeyip adama yedirip durmuşsan demek:confused:

Oooo deme
Cidden mi
İstanbuldasınız siz görüşüyonuz da biliyom:KK42:

Bu ankarayı basmanıza sebep olcaksa hemen buluşalım @Storm_ la

@My SouL koş koş ankaraya geliyorsun:KK73:
Neyyyyy Ankara mı :rolleyes:

Hu huuuuu
Storm- Storm- un birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki paylaşımını okumak isteyenler okuyabiliiiiir paylaşmış kuzucum.

Veeeee inanılmaz güzel yazmış:KK200: takımımda olmandan büyük gurur dıyuyorum ben daha 1 hafta dahi üzmedin. İyi ki varsın:KK200:

Bol eksiler ile hedef çok yakın be canom:KK60:

Hu huuuuu
Storm- Storm- un birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki paylaşımını okumak isteyenler okuyabiliiiiir paylaşmış kuzucum.

Veeeee inanılmaz güzel yazmış:KK200: takımımda olmandan büyük gurur dıyuyorum ben daha 1 hafta dahi üzmedin. İyi ki varsın:KK200:

Bol eksiler ile hedef çok yakın be canom:KK60:
:oops::oops::KK60::KK60:
Hepinizi cok seviyorummm

BF74CAD3-CB34-4C90-9B2E-23251791ABB1.webp

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Şşşş
Yeter ses etmeyin gari
Miuda uyudu hadi herkes yatsi yatagina
Bende temizligi yapiyimda ölsün mikroplar.Booool domestos kokusuyla operi sizi guzel bebeklerim.Tatli mutlu ruyalar

Uyurken ayaklari arada hareket ettirin
Ekstradan kalori yakarsinuz:KK28::KK70:

Hepfitden destek gelmedi zaten iftiram havada kaldı:KK70: :KK70:

Uyumuş kalmışım kız, şimdi de bas ağrısı ile uyandim:kızgın:
@MiuLego mortim dün akşam annemgişe gttğimde babanem yengem amcamın kızı kardeşim ayyy nasıl zayıflamışsın bir deri bir kemik kalmışsın desiler başka zayıflama dediler yüzün çökmüş :KK70: hemen yüzden veririm bende durun hele anacım dedim daha 10 kilo vereceğim inş
Hayır yüzde kaç gr olabilir, ne kadar çökebilir ki:işsiz: insanları anlamıyorum ben:işsiz:

Back
X