Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın tatlış takımım :KK200:

Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyor :KK70: Hepinizi çok seviyorum :KK200:
Kuzum tedbili mekanda ferahlık vardır derler, yeni yer , yeni insanlar yeni bir macera aileniz için :)

Şimdi ben temiz beslenmeye takıldım:KK53: yani napıyoruss baklavayı pideyi yıkayıp mı yiyoruss:KK53::KK70:
Evet vızım takımın sırrını vereyim duymasınlar,
Baklavayı alıp üstünü toz beziyle alıp her gün 1 kilo yiyiyoruz :KK45:
Sonracıma her sabah 1 somun ekmek arasına(tabiki önce balkonda silkiyoruz) güzelce bol suyla yıkadığımız peyniri koyup hüpletiyoruz:KK45:
İşte tertemiz menüler
:KK45:
Dizin takım da denesin
:cool:
Şaka bir yana hoşgeldiniz
:KK16:

Sonracıma her sabah 1 somun ekmek arasına(tabiki önce balkonda silkiyoruz) güzelce bol suyla yıkadığımız peyniri koyup hüpletiyoruz:KK45:
İşte tertemiz menüler
Dizin takım da denesin
Kız yanlış hatırlıyorsun balkondan somun ekmeği değil susamlı pideyi silkiyoruz :kk77::KK70:

Kajupi Kajupi
Kuzum yazdığını okudum, dualarımız seninle, ama ikiniz de taşın altına elinizi koyun, her evlilikte zor dönemler, kırıcı laflar,iplerin kopma noktasına geldiği dönemler oluyor, önemli olan bu dönemlerden güçlenerek çıkmak. Evlilik sadece çocuk için yürümez ama bu hafta beraberce birşeyler yapmayı teklif et mesela, kızımız şm hafi şunu yapalım de, tekrar ailece güzel vakit geçirin, laflar kolay unutulmaz ama bazen kırgınlıklarımızı ertelemek lazım, sizin içim en hayırlısı olur umarım

İşte tertemiz menüler
Dizin takım da denesin
Demekki wayt o yüzden bu kadar zayıflamış herşeyi domestosa batırıp yemiş :KK45:

Valla güZEL mutluluk. Tebrikler. Benim başlangıç kilom dan düşüştesin ne güzel . Hadi gayret bana yetis 69 ol
insallah canim insallah yetisirim :KK200::KK200::KK200:

Ben dé 5 10 dk da olsa bisiklet bindim. :KK66: kalori yakmisimdir zaar :KK66: ip zor geli yu uu. Napsam ben de mı atlasam söyle bişi var takip mi etsek Eki Görüntüle 2098082
olabilir takip edebiliriz

tesrkkurler :KK25:

hiç tavsiye etmem yoğurtlayıp yiyecektim soğumadı bi türlü.yapraklarindan da kattim.
Keşke rendeleyip yogurtlasaydim

tahmin ettim. çünkü kerevizin farklı bir aroması var. neyse afiyet olsun. benim de canım etli terbiyeli yemeğini çekiyor.
kuzucum canım sıkkındı pek birsey yemek istemedim. Gecer elbet...
inşallah canım. Rabbim yüreğine ferahlık versin.
ben tüm yazılanları okuyamıyorum. vaktim müsait olmuyor. akşam gelebiliyorum buraya. o da kısıtlı. malum çok konuşma da oluyor. ben hepsini tam okuyamıyorum. senin bebek tedavin vardı tatlım. sonra göremedim. naptınız? hala devam ediyor musunuz?

Back
X