- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum
Hem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim
demez olaydım
sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler
Felaket bir araba ve insan kalabalığı
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik
dedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi 
Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık
öncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap 
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı
kitap kurtlarım benim 

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de
Gitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim
tabi şimdi keyif kahvemi içiyordum buralara bakarken ama maşallah bitmeyen geçmiş yapmışsınız kahve bitti fincan soğudu ama sizin geçmiş bitmedi ya la

Eskiden çok üzüldüm yalan yok ama şimdi gülüp geçiyoruz eşim bile itiraf ediyor ne öküzmüşüm ben yaa diye
estafurullah diyorum sırıtarak
İnan o dönüm noktasından sonra aldığımız nefesle bile alakadar maşallah

O yüzden o kısmı biz sildik kafamızdan ve hiç bir zaman geçmiş yüzünden tartışma durumuz olmaz diyorum ya gülüyoruz o hallerimize sonuçta bende 19 yaşında evlenmişim hiç bir şeyden haberim yok adamda paşa paşa oğlum diye büyütülmüş ailenin tek evladı falan ( gerçi KV hiç öyle aşırı düşkün değildi evladınada ben piyasaya çıkınca değeri arttı
)
Rabbim inşallah hepimizin yuvasında huzuru eksik etmesin ...Aminnnnnnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim inşallah çabucak şifa verir kuzulara
üzme tatlı canını
hem sen sağlam duracaksın ki çocuklara koşturacak enerjin daha çok olsun
İlaçlarla nasılsa herşeyi kuruturlar kanda varsa eğer 

Herkese hayırlı geceler

İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı

Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum

Felaket bir araba ve insan kalabalığı

10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik

Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık

Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de

Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim

Evlilik ne zor ya.... ne çok zorluk yaşamışsın sen de.. inşallah huzurunuz daimi olur banu![]()
Eskiden çok üzüldüm yalan yok ama şimdi gülüp geçiyoruz eşim bile itiraf ediyor ne öküzmüşüm ben yaa diye

İnan o dönüm noktasından sonra aldığımız nefesle bile alakadar maşallah

O yüzden o kısmı biz sildik kafamızdan ve hiç bir zaman geçmiş yüzünden tartışma durumuz olmaz diyorum ya gülüyoruz o hallerimize sonuçta bende 19 yaşında evlenmişim hiç bir şeyden haberim yok adamda paşa paşa oğlum diye büyütülmüş ailenin tek evladı falan ( gerçi KV hiç öyle aşırı düşkün değildi evladınada ben piyasaya çıkınca değeri arttı

Rabbim inşallah hepimizin yuvasında huzuru eksik etmesin ...Aminnnnnnnnnnnn
Aynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste![]()
Çok geçmiş olsun canım