Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamammm
Anlaştık
Ama gitme cidden çok üzülüyorum ben
Biz aileyiz burda
Zayıfladım gittim hadi bay bay gibi olunca içime oturuyor :KK43:
Tamam kaptanim. Ben zaten hep okuyordum burayi. Sadece zayif olma konusunda biraz takintili oldugum icin bi sure menu vermiyeyim dedim, kafayi siyirmamak icin yani :)
Az once 45 dak Leslie yaptim 1.5 kg dambillarla. Bolgesel yapamadim, genelde oglenler yaparim bolgeseli, misafir oldugu icin kaldi bugun

Ah kıyamammm
Alışır bakmaya canom sen de sporluk da olsa az nefes alıyorsun ama kendine vakit ayırıyorsun üzğlme
Sorma mium bana o kadar iyi gelio ki. Hiç halim yokken . Enerji doluyorum. Moral motivasyon oluyır . Sayen de tabi buraya spora gidemedim yazmak istememmmm

Tutmayın lee_shin_mee’yi

:KK55:

:rapci::rapci:

Bacım hangi sehirdesin ona göre yola cikmayalim:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ankara :cool:
Sporà gittim . Ay kocama rağmen. !!!! Gitme den küçüğü emzirme işi altinı alma işini yapiom. Büyüğünde yeme gimi hazırlıyorum. 30 dk gitcem sen de yemek yedir geliom ben diorum. Gene surat gene surat . Sen gidince ben napcam bu bebelere le die vicdan yapio. Geldim ki oğlan kusmuş. Olabilr yani. Bana surat yapio. Dusa nasıl girip cikiom bilmiom yani :KK43:

Ben her dakika nasıl bakıyosam sende öyle bakabilirsin de.. ne gıcıklar yaa.. 15 çocuk istemeyi bilirler.. yaparken yaptıkları golü sayarlar. Yarım saat bakmaya gelince ben nasıl bakcam.. :KK62:

Canim mutlaka götür cerraha cunku fazla zorlamadan popoda makatta catlaklik olabiliyor ... bi kere benim kizimda kabizdi bi gun bezi actim kaka cok katiydi hafif kan gelmisti yani o kadar zorlaması iyi degil..
Ay canım ya fitili koyunca bile yaygarayı basıyo masıl zor bişey bu ya. Korklarelimdeyim çpcuk doktoru gitmiş doktor yok geçici biri var.artı özel hastanede yok burada.

Sabah(limınlu su)12:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Pekmez
1 yumurta rafadan
(Patates kızartması yaptım eşime bir tane yine yemedim :))

Ara16:30
1 kepekli grisiini
3 badem
1 gün kurusu arası ceviz

Akşam18:00
Tavuk döner lavaşsız
Yarımdan az kepekli ekmek(ekmeksiz yiyemedim en başta)
Ayran
Turşu(5 adet salatalık dilimlenmiş)
Yeşillik

Su:2.50 lt
Spor:30 dk cardio
300 adet ip atlama
@MiuLego begum75 begum75

Sabah(limınlu su)12:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Pekmez
1 yumurta rafadan
(Patates kızartması yaptım eşime bir tane yine yemedim :))

Ara16:30
1 kepekli grisiini
3 badem
1 gün kurusu arası ceviz

Akşam18:00
Tavuk döner lavaşsız
Yarımdan az kepekli ekmek(ekmeksiz yiyemedim en başta)
Ayran
Turşu(5 adet salatalık dilimlenmiş)
Yeşillik

Su:2.50 lt
Spor:30 dk cardio
300 adet ip atlama
@MiuLego begum75 begum75
:KK9:yemediginin keyfi başka dimi:KK73: güle menü :cool: . Ben bugun eşimin nutellali ekmeğinekmeğinden ısırdıısırdı. Hep onun yüzünden :mad:

Back
X