Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi size napoyonuz dicem ama cevaplariniza cevap veremem siz bana napoyon demeyin ben soyliiim.Afedersiniz g.t kadar evden cikan esyanin haddi hesabi yok.her yer her yerde ifadesi su an bu ev icin cuk oturuyor.az kaldi defikce is cikiyor.su son gun bu giderken derlen parca parca her yer daginik..ruhum daraliyo evin icinde.bi an once bitse..

Alerji gibi bişey mi. Bi bende deneyeyim.aynen senin gibi sabah zeytinyağı içtim kayısı üzüm incir yok tık yok.sadece süt ürünleri mi
Süt ürünleri evet balim 1 yaşına gelmeden alerji testi yapılamıyor sutyen geçen süt ürünleri özellikle yoğurt ayran süt kansızlığa sebep oluyor ben doktorun tavsiyesine uyarak 1 ay kullanmadim ondan sonra da azar azar ekledim o bir ayda yoluna girdi belki senin bebistete aynı sıkıntı vardır şuan bile kizima yoğurtlu ölçülü veriyorum dene bakalım belki işe yarar ama kesinlikle çocuk cerrahisi ne randevu al İstanbul daysan yakacık çocuk hastanesinde deki doktor çok iyi tavsiye ederin

Saol kız tmm bitirecem onu
senii bitirecem miunun m si kalmayacak
Hahajaja beklerim
Hayallerinle gel mortim

Yarım kase tarhana
Kıymalı kabak
Yoğurt menüm

Akşam çook hafif olacak

Sen yarınli eksileri düşün

He bi de spor müthiş olacak :rolleyes:

Şimdi size napoyonuz dicem ama cevaplariniza cevap veremem siz bana napoyon demeyin ben soyliiim.Afedersiniz g.t kadar evden cikan esyanin haddi hesabi yok.her yer her yerde ifadesi su an bu ev icin cuk oturuyor.az kaldi defikce is cikiyor.su son gun bu giderken derlen parca parca her yer daginik..ruhum daraliyo evin icinde.bi an once bitse..
Çook kolay gelsin berna hafi bitsin gitsin:KK60:

Back
X