- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ada doğum günün olduğu için pastayı gormuyorum.onun dışında çok güzel pasta için 3 mil lessie yada epileptik yap kuzum erişim gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ada doğum günün olduğu için pastayı gormuyorum.onun dışında çok güzel pasta için 3 mil lessie yada epileptik yap kuzum erişim gitsin
Şimdi yemezsende esin küsecekti bi nevi mecburen olmuşMimudan sopa yiyecem kiz 3 catal icin bile![]()
Canim hic enerjim yok yerimden kalkamiyorum spor icin .. aslında cooo fena istahik var anlatamammm cok zor tutuyorum kendimi 3 gundur hic iyi degilim ne oldu bana anlamıyorum yerken acim yedikten sonra yine acim normalde de menum boyle oluyordu ama boyle acıkmıyordum surekli aklim yemekte fenayım ...bi dr mi gitsem ne oldu anlamadimAda doğum günün olduğu için pastayı gormuyorum.onun dışında çok güzel pasta için 3 mil lessie yada epileptik yap kuzum erişim gitsin
Demi o kadar almis gelmisssŞimdi yemezsende esin küsecekti bi nevi mecburen olmuş![]()
Aynen canım yine 3 çatalla ucuz atlatmışsınDemi o kadar almis gelmisss![]()
Kan şekeri problemin falan var mı adaCanim hic enerjim yok yerimden kalkamiyorum spor icin .. aslında cooo fena istahik var anlatamammm cok zor tutuyorum kendimi 3 gundur hic iyi degilim ne oldu bana anlamıyorum yerken acim yedikten sonra yine acim normalde de menum boyle oluyordu ama boyle acıkmıyordum surekli aklim yemekte fenayım ...bi dr mi gitsem ne oldu anlamadim![]()
Bilmiyorum ama fenayim white tuhaf bi döngü icindeyim ...Kan şekeri problemin falan var mı ada
Glukofen içen var mı aranızda bayanlar![]()
glocophage var olmaz mıGlukofen içen var mı aranızda bayanlar![]()
kız minnoş ne mortisisana uygun bi tek white var
renkli renkli yazıları var
heh hoşgeldin kız
50 tl
buara olmaz kuzu![]()
50 tl)
Amaaaaann ben de bisey zanettimmm ... hih!kız minnoş ne mortisisana uygun bi tek white var
renkli renkli yazıları var
heh hoşgeldin kız
50 tl
buara olmaz kuzu![]()
Bende ondan iciyorum pko var şeker hastalığı değil de adet düzensizliği yedi bitirdi şisirdi bi deglocophage var olmaz mışimdi içmiyom gerçi
Bacım kullanma amacın neydi şeker hastalığı var mı?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldubiri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler
Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istediNasıl sevindim anlatamam
![]()
![]()
az kafa dinleyeyim bende o arada
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyorAllah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim
1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde
![]()
![]()
Dedim len bir de bumu bozuldubir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim
Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış
ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım
sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım
![]()
![]()
Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan
Akşam yemeğimi de yedim hazır yanlızken de az keyif yapayım dedimresmen sırıtarak bilgisayar başında oturuyorum
Ben senelerce kullandım hatta onun emsallerini de kullandım 1000 mgdı en son kullandıklarım ama şükür artık şeker sınırlar içinde olduğu için son 3 aydır kullanmak zorunda değilim![]()
Ben iciyorum tatlim ve etkisi var içmenin öneririm. .bana da kadın doğumcum vermişti pko için.zayıflamaya da yardım eder dedi.en son gittiğimde tekrar başla dedi ama ben içmiyom