- 15 Ekim 2016
- 22.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.978
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sistalar hep sağlıklı organik beslenirler efenimUlan bi de sağlıklı yemekleriyle gelmişler
Kiraz sapı çayı ikram edelim![]()
aynen. ben zaten salataya bayılırımValla nasıl güzel brokoliler çiğ demi![]()
Sizde öylesiniz dostummmNeye uğradığımızı şaşırdık
Çok zevk alıyoruz şuan harikaaaa
Siz efsanesiniz dostummmmmmmm![]()
Harika menü olmuş ama canomdaha iyiyim mium şükür. cısslardan kaçıyorum. bugün biraz yürüdüm de iyi oldu. işe yemek götürmüştüm. ciğer ve brokoli salatası. onu yicektim. biri beni illa yemeğe çıkarttı. Allahhh dedim öğlen gitti. ama öyle olmadı. çok şükür sadece döner, avuç içi kadar pide, 2 yk yoğurt ve 1 avuç kadar yeşil salatayla durumu kurtardım.
sabah da zaten peynir, 8 zeytin, domates biber ve 1 kk ekmek (karabuğday,siyez,yulaf unu karışımı) yemiştim. öğleden sonra arada 1 ceviz ve 3 çiğ badem. akşam da kelle paça çorbası ve mücver yedim. az fıstık ve 1 kuru incir. bana göre çok iyi.
Benimde bağlı hem de çocuğum var ama yine de asılasım geldid:))))))Başım bağlı bana asılma
![]()
Biz geldik mi böyle gelirizUlan bi de sağlıklı yemekleriyle gelmişler
Kiraz sapı çayı ikram edelim![]()
Ben bekarım sevgilim de yokBenimde bağlı hem de çocuğum var ama yine de asılasım geldid:))))))
Canan karatay'ın askerleriyiz #SisterHoodEki Görüntüle 2098867
Bol eksili günler efenim ...
Eki Görüntüle 2098868
Sistalar hep sağlıklı organik beslenirler efenim![]()
Sizde öylesiniz dostummm![]()
Kesinlikle iç canım çok faydasını göreceksin hem pko bakımından hemde zayıflama
Benim açlık kan şekeri bile 125 - 130lardaydı
Bir keresinde eşimin halalarında doğum günü vardı herkes koca bir dilim hatta bazıları iki dilim pasta yedi nerden estiyse şeker ölçmeye geldi muhabbet hadi benimkini de ölçün dedim hatta herkes dalga geçti kız sen pasta mı yedin bir kibrit kutusu kadar bizim zorumuzla yedin diye
Neyse sırayla herkes ölçtü milletin tok olarak en fazla 80 çıktı ki biri şeker hastası eniştemizsonra benimkini ölçtüklerinde gözlerine inanamadılar çünkü tokluk şekeri 180 çıktı benim
10 seneye yakın kullandım ama açıkçası pek dikkat etmedim hep kullanınca normal ama bıraktığım an yine fırlıyordusağlıklı beslenmeyi de ekleyince şükür artık açlık kan şekerim son ölçüme göre 3 ay önce 85 çıktı ve doktor çok çok iyi
gözün aydın nasıl başardın dedi
verdiğim kiloları söyleyince ameliyat mı oldun dedi yooo dedim o zaman cidden helal olsun
tatlı yemiyorsan ilacı bırakabilirsin dedi
hatta sonra tekrar yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye ve yine sınırlar dahilinde çıktı
İnsülin direncine de iyi geliyormuş bu ilaçlar o yüzden ihmal etme derim
Her ikisinde de canımilk zamanlar bağırsakları biraz fazla çalıştırıyor ama zora sokmadan
yani bende kabızlık varken baya bir rahatlattı
Sonra zaten alışıyor insanki ben 1000 mg lık kullanıyordum sabah öğle akşam
hatta doktor her defasında 3 paket yazdığı için bende arada unuttuğumdan hala evde 3 paket var
geçen hatta bir arkadaş eczanede bulamadım 3 günde ancak getirdiler dedi dedim arasaydın beni bende vardı hemde hiç kullanılmamış
Çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ...Aminnn
Ne demek sporsuzummm
Sopa mı istiyon
Acıtıyor bak sopa
Spor daha eğlenceli
Hadi kalk kalk
Menü çok güzel spor yok su az
Bunlara dikkat edersen mis gibi kilo vereceksin canısı
Güzel menğ adamm
Sadece kendi doğum günün olduğu için birley demiyorum ama spor yapman gerekiyor biliyorsun değil mi? Cumaya üzülmeyelim
Ahhahahaha taze mezun karbon batağına mı düşmüş @Nevreste
Ahahahahhaha kız nerden buldun bunu çok fena
Yapıldı mı kombi banucum?
Çok geçmiş olsun saraycam üzülme geçecek
Hellöööööö![]()
Geçmiş olsun canım
Wuuuu Ahaha tamam bekle beniBen bekarım sevgilim de yok
Ama gelecekteki sevgilime ithafen yazdım
Akşam çocukları kocayı uyut bana gel
Ahahaha ben depar atıyorum şuan sana![]()
Ahhahahaa çatlak yaOğlum severken öldürmüşlüğüm vardır bak
Size malzeme verem mi bende güzel şeyler var lazım olar
Eki Görüntüle 2098882 Eki Görüntüle 2098883 Eki Görüntüle 2098884 Eki Görüntüle 2098885 Eki Görüntüle 2098886
oooomaygaaadddOğlum severken öldürmüşlüğüm vardır bak
Size malzeme verem mi bende güzel şeyler var lazım olar
Eki Görüntüle 2098882 Eki Görüntüle 2098883 Eki Görüntüle 2098884 Eki Görüntüle 2098885 Eki Görüntüle 2098886