Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu huuuuu
Yarin misafir varmis
Sevgili kayinvalidecigimm :KK66:
Bir ikramlar yapmis akla ziyan
Borekler helvalar icli kofteler kurabiyeler ohooooo

Amaaa benim menum
Sabah maydaniz kürü icinde 2 kasik keten tohumu var
2 yumurta
3 zeytin
2 ceviz
1 dilim ananas

Ara
Tarcinli sut

Aksam
2 avuc tavuk gogsunden salata ve 2 bardak ayran

Su 2 litre
Detoks cayi 1 litre

Spor
Sabah yurudum kostum bide jillian yaptim
Eve geldim ev ustumden gecti is yaptim
Ha bide yarim saat mezdeke oynadim miniş kuzucugumla

nehirnil111 nehirnil111 @MiuLego

Ha bir yudumda mandalina suyu ictim

Doğurmuşsun bileeee
Lohusa diyeti araştırıyormuşsun:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Yok kız Loğusa diyeti değil bugün Karbonhidrat diyetine baktım :KK48:
Bir arkadaşım sabah mesaj atmıştı bana işte 10 günde 3 kg verdim diye bende nasıl yaptın kız dedim meğer Karbonhidrat diyeti yapıyormuş :KK66:
Seneler önce bende denemiştim şu puan olaylarını hatta baya güzel gitmişti de sonradan ben sapıtmıştım :D az bilgi tazeledim birde tabiki diyetisyenimin listelerine uymaya devam edeceğim ama acaba karbonhidratları seçerken o listelerden değeri daha düşük olanları seçsem faydası olurmu ki diye düşündüm bir an ;)
Gerçi ben o tip hesap kitap işlerinden çabuk sıkılıyorum :KK48:

7AE1F36A-C53C-46A3-9C06-A4781E7792FD.webp
8C2CFAD8-02B4-4181-AC8E-6FF4F1158F2E.webp

Canan Karatay’ın askerleriyiz. #Sisterhood

Dün senle yazıştıktan sonra kestim hemen süt ürünlerini.peynir hariç.bakalım bından dolayı mı.Ben yine de Edirne ye gideceğim bu ihtimal için.
Canım kesince bak eğer duzelme olursa devam edersin 1 ay kadar insan sonra kasık kaşık beklersin yoğurt sut hayatına bunun cozumu yok balım bünyesinin alışmasını bekleyeceksin ek gıdaya gecince de ölçülü vereceksin balım öyle öyle alistiracaksin eğer duzelmezse hemen git bekleme 1 hafta icinde

Keşke eriyip bitsem görünmeden kemiklerin gorunuyor deseler havada uçarsın deseler ah deseler deseler yeter artık bırak şu diyeti deseler ipliğe döndün deseler:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ama danadan farkım yok:KK70::KK70::KK70::KK70:
Diyorlar habibte hadda sen bu halimle diyet yapiyorsan biz olek diyorlar yeter zayıflama iskeletten farkin yok diyorlar kemiklerin sayılıyor diyorlar bunu duyan da bir zamanlar 80 ramak kalmış biri ha

Back
X