- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hoş hoş hoş geldin canım biz seni cuma bekliyorsuk geldin yaaaabuldumm tmm![]()

Canım sana zahmet 1 sayfadaki form doldur burada @MiuLego ozelden mesaj at biz de seni tanımış olalım kuzummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş hoş hoş geldin canım biz seni cuma bekliyorsuk geldin yaaaabuldumm tmm![]()
Süpersin süperYapmam yapmam heleki bu hafta
Cıkk hic yapmam
Hedefin var canım kimseyi dinleme yola devamYok yemem
Bazen bana sen insan degilsin diyolar ya bende dusunmuyo degilim.hic canim cekmiyor hedefe kitlenince boyle oliyo.Ama bi yersemmm fena oluyorum
Yolla birde onu deneyelimSağol nevrestecim:) gelirim inşallah kilo vermek isteyen arkadaşlarimiza benim kaynanadan bir porsiyon yolliyim kilo falan kalmaz![]()
hoş buldum gülümHoşgeldin kuzumm![]()
Maşaallah Allah bağışlasınselamünaleyküm arkadaşlar herkese
hayırlı akşamlar dilerim.
bende sizlerden biriyim yani zayıflama yolunda ilerlemeye çalışan kendince uğraşlar veren. adım arzu yaş 43 ist yaşıyorum 5 çocuk annesiyim en büyük oğlum 19 .kızım 16. diğer oğlum 14. diğer oğlum.6 .diğer oğlum 4.yaşa girdi. ev hanımıyım çalışmıyorum ama inanın bende evde çok yoruluyorum hee bu arada. kilom başlangıç 85 Di . şimdi kilom.79.8. boy 1.60.
benden bunlar sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım canlarr![]()
Hoşgeldin kuzum aramızaselamünaleyküm arkadaşlar herkese
hayırlı akşamlar dilerim.
bende sizlerden biriyim yani zayıflama yolunda ilerlemeye çalışan kendince uğraşlar veren. adım arzu yaş 43 ist yaşıyorum 5 çocuk annesiyim en büyük oğlum 19 .kızım 16. diğer oğlum 14. diğer oğlum.6 .diğer oğlum 4.yaşa girdi. ev hanımıyım çalışmıyorum ama inanın bende evde çok yoruluyorum hee bu arada. kilom başlangıç 85 Di . şimdi kilom.79.8. boy 1.60.
benden bunlar sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım canlarr![]()
Sana o kadan şarkı paylaştım yoklamaya gelince mi görüyon beniO nasil sormak lan kendimi yokladım haa birdenama yoklamada bisey bulamadım
ne işiymiş hee
Sana o kadan şarkı paylaştım yoklamaya gelince mi görüyon beni![]()
Denenmiş garantili çözüm:))) hemen yolluyorum yarinYolla birde onu deneyelim![]()
geçmiş olsun canım. neyi varmış ki?
Merhabalar kızlar, veterinerden geldikyaaaa neyi var
haber ver bana sonra![]()
Ne de olsa biz bedeni kalın ruhu ince karılarızBen hepsini dinledimkiboyuna dinlerim.
Hic atlamadan duzenli etiket yapmissin severim huyunu suyunu.
Iyi ki aramiza gelmissin![]()
Tamam bekliyoruzDenenmiş garantili çözüm:))) hemen yolluyorum yarin![]()
Canım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı![]()
Ne de olsa biz bedeni kalın ruhu ince karılarız![]()